ČLANSTVO 2015

Še nikoli ni bilo toliko razlogov za članstvo v Društvu za marketing Slovenije, kar potrjujejo polne dvorane na dogodkih in zadovoljni udeleženci. Člani DMS smo ustvarili 33 dogodkov, kar je 106 ur izobraževanj, ki se jih je udeležilo okoli 2200 udeležencev.
 

DMS je že desetletja pomembno gonilo razvoja marketinške stroke v Sloveniji. V letu, ko praznujemo 40. obletnico obstoja, pa želimo narediti še korak dlje in skupaj z vami pomembno prispevati k resnični marketinški odličnosti. Za vas smo pripravili še naprednejše članstvo, ki tokrat sestoji iz treh premišljeno načrtovanih nivojev.
 
OSNOVNI NIVO: 90 € + DDV
  • Osnovni nivo je namenjen je vsem, ki želite izpopolniti temeljna znanja s področja sodobnega marketinga, narediti korak k odličnosti osebnega marketinškega razvoja in biti ves čas v koraku z najnovejšimi trendi.
NAPREDNI NIVO: 240 € + DDV
  • Napredni nivo je namenjen vsem, ki želite poglobiti svoje marketinško znanje z naprednejšimi koncepti in tako pridobiti kompetence za vodenje marketinških aktivnosti v zahtevnejših poslovnih okoljih. Pridobljeno znanje boste lahko uporabili za neposredno vpeljavo najnovejših marketinških pristopov v svoja podjetja.
STRATEŠKI NIVO: 390 € + DDV
  • Strateški nivo je namenjen vsem, ki sooblikujete marketinško in s tem poslovno strategijo v svojem podjetju. Poseben poudarek strateškega nivoja bo na vsebinah, pomembnih za odlične strateške odločitve in poslovno uspešnost podjetja.

  •    
     

    IZKORISTITE DODATNE UGODNOSTI