Nagrade

Društvo za marketing Slovenije vsako leto na Slovenski marketinški konferenci podeli dve nagradi. Prva je priznanje za Marketinško odličnost leta. Druga pa je nagrada za najboljše magistrsko delo Marketinški up, ki ga podeli Akademska sekcija DMS v sodelovanju s predstavniki kateder. Od leta 2012 pa Društvo podeljuje tudi SPORTO nagrade.

Marketinška odličnost

Nagrada marketinška odličnost leta je priznanje marketinško usmerjenim podjetjem oz. organizacijam, ki s (sodobnimi) marketinškimi pristopi in s prepletanjem različnih poslovnih funkcij znotraj podjetja udejanjajo marketinško poslanstvo v svoje vsakodnevno poslovanje in celostno strategijo. Nagrada je namenjena celotnemu podjetju, ki je s svojo marketinško usmerjenostjo, miselnostjo in pristopi vzor celotni marketinški oziroma poslovni skupnosti.

Marketinški up

Podelitev Marketinpki up
Marketinški up je nagrada, ki jo podeljuje Akademska sekcija Društva za marketing Slovenije za najboljše zaključno pisno delo študentov na podiplomski ravni (magistrska dela). Z nagrado želimo prispevati k dvigu kakovosti del s širšega področja marketinga in zmanjšati razkorak med problemi marketinške prakse in akademskimi obravnavami zadevne problematike.

SPORTO nagrada

SPORTO nagrada nagrajuje najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu v Sloveniji. SPORTO nagrada od leta 2012 poteka v partnerstvu z Društvom za marketing Slovenije (DMS), ki je s tem prevzelo uradno vlogo podeljevanja SPORTO nagrade z namenom pridobivanja še dodatne strokovne teže in še aktivnejše vključitve širše marketinške javnosti. Na tekmovanje za SPORTO Awards se lahko prijavijo vsi sponzorski in marketinški projekti, ki povezujejo športne vsebine z marketinško–komunikacijskimi aktivnostmi do izbranih ciljnih skupin. Več o nagradi si lahko preberete tukaj

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem