Marketinški direktor leta

Nagrada marketinški direktor leta je DMS nazadnje podelilo 2014. Nagrada je priznanje posameznikom in posameznicam, ki so z uveljavljanjem marketinške filozofije prispevali k poslovnim uspehom svojih podjetij ali institucij. Je priznanje za večletno delo, ki se je odrazilo v vidnem poslovnem uspehu. Z nagrado smo želeli izpostaviti posameznike, ki si jih marketinška skupnost želi in je nanje upravičeno ponosna.
.

Marketinški direktor leta 2014

Luka Grilc, marketinški direktor leta 2014
Slovenska marketinška stroka je izbrala novega marketinškega direktorja leta 2014 – to je postal Luka Grilc, direktor blagovne znamke in produktov v podjetju Elan d.o.o. Naziv, ki gre že osmo leto zapored v roke zaslužnemu za pomembne premike na področju slovenskega marketinga, si je Luka Grilc prislužil zaradi svojega izjemnega prispevka k uspehom podjetja, v katerem zadnja tri leta vodi oddelke marketinga, produktnega vodenja, oblikovanja, razvoja in tekmovalne službe.

Marketinški direktor leta 2013

Marketinška direktorica leta 2013: Darja Teržan, Mlekarna Celeia
Laskavi naziv direktorica leta je letos osvojila Darja Teržan, vodja strateškega marketinga in razvoja, Mlekarna Celeia d.o.o. Nagrado ji je predala njena predhodnica, Eva Aljančič, Si.mobil d.d., marketinška direktorica leta 2012.

Marketinški direktor leta 2012

Marketinška direktorica leta 2012: Eva Aljančič, Si.mobil
Laskavi naziv marketinška direktorica leta 2012 je osvojila Eva Aljančič, direktorica marketinga, Si.mobil d.d. "Ta nagrada ni le moja. Ta nagrada je nagrada celotne ekipe Si.mobila," je ob prejetju kipca dejala letošnja marketinška direktorica leta Eva Aljančič. "Osebno mi to priznanje pomeni zelo veliko. Dobiti priznanje od stroke je posebno in osebno priznanje."

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem