Marketinški direktor leta 2012

Laskavi naziv marketinška direktorica leta 2012 je osvojila Eva Aljančič, direktorica marketinga, Si.mobil d.d. "Ta nagrada ni le moja. Ta nagrada je nagrada celotne ekipe Si.mobila," je ob prejetju kipca dejala letošnja marketinška direktorica leta Eva Aljančič. "Osebno mi to priznanje pomeni zelo veliko. Dobiti priznanje od stroke je posebno in osebno priznanje."
Eva Aljančič, direktorica marketinga, Si.mobil d.d.
Si.mobil je na trgu prepoznan kot izjemno marketinško naravnano podjetje, v katerem je Eva dejavna že desetletje, najprej na področju tržnega komuniciranja, zadnja leta pa kot direktorica marketinga. Jasna marketinška strategija in sistematičnost marketinškega delovanja je vidna tako na korporativni kot izdelčni ravni, kar se kaže tudi v verodostojnih rezultatih, od povečanja povprečnega prihodka na uporabnika, povečanja celotnih prihodkov in tržnega deleža. Eva s svojo funkcijo pokriva izjemno široko področje, od produktnega marketinga, tržnega komuniciranja, CRM do celovite prisotnosti na spletu in družbenih omrežjih. Njeno delo zaznamujejo tudi razvoj novih produktov in širjenje ciljnih skupin, predvsem pa trajnostni razvoj in usklajenost blagovne znamke ter strategije podjetja. V preteklih letih je Si.mobil prejemal nagrade na vseh pomembnejših slovenskih festivalih. Eva Aljančič je močno vpeta v marketinški prostor kot predavateljica na marketinških dogodkih in kot članica stanovskih združenj.

Poleg Eve Aljančič sta se za laskavi naziv potegovala še Ladeja Godina Košir, direktorica marketing in oglasnega trženja, Delo d.d. in Matjaž Grm, direktor Direkcije prodaje in trženja, Adria Mobil d.o.o.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem