SPORTO nagrada

SPORTO nagrada nagrajuje najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu v Sloveniji. SPORTO nagrada od leta 2012 poteka v partnerstvu z Društvom za marketing Slovenije (DMS), ki je s tem prevzelo uradno vlogo podeljevanja SPORTO nagrade z namenom pridobivanja še dodatne strokovne teže in še aktivnejše vključitve širše marketinške javnosti. Na tekmovanje za SPORTO Awards se lahko prijavijo vsi sponzorski in marketinški projekti, ki povezujejo športne vsebine z marketinško–komunikacijskimi aktivnostmi do izbranih ciljnih skupin. Več o nagradi si lahko preberete tukaj

SPORTO nagrade 2017

V večernem delu prvega dne Sporto konference v Portorožu so bile podeljene nagrade Sporto za leto 2017. Šest zmagovalcev v petih kategorijah in eni podkategoriji druži uporaba športa kot učinkovitega marketinškega orodja. Društvo za marketing Slovenije je tudi letos sodelovalo kot nacionalni partner nagrade. 

SPORTO Awards 2016

Odprte so prijave za SPORTO Awards 2016. Društvo za marketing Slovenije bo s SPORTO nagradami tudi letos nagradilo najboljše primere na področju sponzorstev in marketinga v športu. Projekte bo ocenjevala mednarodna žirija z uveljavljenimi strokovnjaki. Razpis je ponovno odprt za prijavitelje iz celotne Adriatic regije, rok za oddajo prijavnic je 28. oktober 2016. Več na SPORTO Awards 2016.

SPORTO nagrada 2015

Frutabela Lab, #resničnofajn Filip Flisar, Volkswagen 20. Ljubljanski maraton, RTL Televizija Hrvaška – Svetovno rokometno prvenstvo Qatar 2015 ter Planica 2015 Virtualni poleti so zmagovalci SPORTO Awards 2015. Nagrade SPORTO Awards, ki jih že četrto leto zapored v sodelovanju s Sporto konferenco podeljuje Društvo za marketing Slovenije, potrjujejo, da se vse več vrhunskih aktivnosti izvaja tudi v Adriatic regiji.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem