SPORTO Awards 2016

Odprte so prijave za SPORTO Awards 2016. Društvo za marketing Slovenije bo s SPORTO nagradami tudi letos nagradilo najboljše primere na področju sponzorstev in marketinga v športu. Projekte bo ocenjevala mednarodna žirija z uveljavljenimi strokovnjaki. Razpis je ponovno odprt za prijavitelje iz celotne Adriatic regije, rok za oddajo prijavnic je 28. oktober 2016. Več na SPORTO Awards 2016.

SPORTO Awards nagrajujejo najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu. SPORTO Awards od leta 2012 poteka v partnerstvu z Društvom za marketing Slovenije (DMS).

_________________________________________________________________________________________________________

Rok za oddajo prijave za SPORTO Awards 2016 je do vključno petka, 28. oktobra 2016.
_________________________________________________________________________________________________________


KDO SE LAHKO PRIJAVI?
  • Na tekmovanje za SPORTO Awards se lahko prijavijo vsi sponzorski in marketinški projekti, ki povezujejo športne vsebine z marketinško–komunikacijskimi aktivnostmi do izbranih ciljnih skupin.
  • Za SPORTO Awards se lahko v vseh kategorijah potegujejo prijavitelji iz regije Adriatic, ki vključuje države: Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija. 
  • Za SPORTO Awards 2016 se lahko potegujejo vsi projekti, katerih glavnina aktivnosti je potekala v obdobju od 31. oktobra 2015 do 30. oktobra 2016

NAGRADA 2016 ESA Excellence Awards
Najvišje uvrščeni projekt posamezne države v kategoriji »Najboljše športno sponzorstvo / SPORTO Sponsorship Award« se avtomatično uvrsti v tekmovanje za nagrado Evropskega sponzorskega združenja v kategoriji »Best of Europe« (2016 ESA Excellence Awards).

OBVEZNI ELEMENTI PRIJAVE

✓  PRIJAVNICA, izpolnjena v angleškem jeziku (izberite PRIJAVNICO za ustrezno kategorijo)
✓  predstavitveni material: kratki predstavitveni FILM (max dolžine 2 min) ALI PowerPoint PREDSTAVITEV (max 15 strani)

Vse skupaj pošljite na sporto@dmslo.si do petka, 28. oktobra 2016. Da bo prijava veljavna, poravnajte prijavnino v znesku 150 evrov. 

RAZGLASITEV ZMAGOVALCEV

Razglasitev zmagovalcev posameznih kategorij bo potekala v sklopu SPORTO konference, na slavnostni večerni prireditvi po prvem konferenčnem dnevu, v četrtek, 17. novembra 2016.

Za več informacij smo vam na voljo na elektronskem naslovu sporto@dmslo.si.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem