Partnerji

Eden od strateških ciljev DMS je tudi povezovanje z drugimi ključnimi strokovnimi organizacijami in društvi s področja trženja in drugih strokovnih področij, tako doma kot v tujini.
V okviru strokovnih partnerstev in sodelovanj se razvijajo in uveljavljajo zahtevni strokovni standardi, dobre poslovne prakse, učinkovite samo-regulative, prenos znanj, izmenjujejo se izkušnje ter informira članice in člane obeh organizacij o aktivnostih in relevantnih vsebinah.

Strokovno partnerstvo je sklenjeno z naslednjimi organizacijami:

                
 
 
Sporazum o strokovnem sodelovanju, kjer si prizadevamo za vzajemno skrb in razvoj marketinške stroke ter vsebinsko prepletanje, smo sklenili z naslednjimi organizacijami:

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem