Študentska sekcija

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije - ŠSDMS združuje študente, ki želijo poglobiti znanje marketinga. Delujemo od leta 1994 in postajamo močno študentsko združenje na področju marketinga v Sloveniji. S svojimi aktivnostmi izobražujemo, predajamo izkušnje in prispevamo k aktivnosti marketinške stroke v slovenskem prostoru.Naš glavni cilj je omogočiti študentom stik s praktičnim delom pred zaključkom študija in s tem poglobiti znanje, ki ga pridobimo na fakultetah. Naši projekti so neprofitni in usmerjeni v širjenje marketinškega znanja.

Naši največji projekti so Fanfara, Dirka za službo, D`Brif, Advertizziv in mnogi drugi. ŠSDMS v letu 2016/2017 vodi petčlanski upravni odbor:

Več o nas si preberite na spletni strani www.ssdms.si, na ŠSDMS Facebook strani in spletni strani Študentske marketinške konference Fanfara.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem