Pogoji uporabe

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovih www.dmslo.si, www.zapisi.dmslo.si, www.akademije.dmslo.si, www.dogodki.dmslo.si (v nadaljevanju spletna mesta DMS). Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Društva za marketing Slovenije (v nadaljevanju DMS) in je informativne narave. Del naših spletnih mestih so tudi povezave na spletne strani, ki niso del spletnih mest. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo. Informacije in vsebine na spletnih mestih DMS so uporabnikom na voljo pod pogoji, navedenimi v nadaljevanju.

Zaščita pravic
Vsebine, objavljene na spletnih mestih, so last DMS in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in za osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Prepovedana je kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del  spletnih mest. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja DMS.

Vsebine spletnih mest 
Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnih mestih so informativnega in izobraževalnega značaja in služijo predvsem informiranju. DMS bo z vzdrževanjem vsebin spletnih mest skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. DMS lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena odgovornost
Podatki in informacije, ki so dosegljivi na spletnih mestih se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. DMS ne odgovarja za točnost vsebin, uporabo spletnih mest in za morebitno izgubo ali škodo, povzročeno z uporabo vsebin spletnih mest DMS. Društvo ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova Društvo ne odgovarja. Za vsebine, ki jih na spletna mesta prispevajo uporabniki, lastnik spletnih mest ne odgovarja in si pridržuje pravico, da jih v primeru neprimernosti odstrani.

Varovanje podatkov in politika zasebnosti
Na določenih spletnih mestih DMS zbira nekatere osebne podatke uporabnikov, a izključno takrat, kadar uporabniki to sami omogočijo oziroma v to privolijo preko različnih kontaktnih obrazcev na spletnih mestih.

  • Z izpolnitvijo obrazca za včlanitev v DMS, uporabniki postanejo člani Društva.
  • Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na e-novice in zapise se uporabniki strinjajo s prijavo na prejemanje DMS e-novic in zapisov.
  • Ob izpolnitvi kontaktnega obrazca Predlagaj zapis na spletnem mestu zapisi.dmslo.si se podatki o uporabniku uporabljajo izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje.
  • Z izpolnitvijo obrazca s prijavo na katerikoli dogodek DMS se uporabniki strinjajo s prejemanjem informacij o dogodku.
  • Z izpolnitvijo prijavnega obrazca na spletnem mestu akademije.dmslo.si se uporabniki strinjajo s prejemanjem aktualnih obvestil vezanih na Marketinško akademijo in drugih aktivnostih Društva
Osebni podatek je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika: ime, priimek, naslov, e-naslov in podobne informacije.

Društvo skrbno varuje osebne podatke uporabnikov, kar pomeni da:
  • ne bo zlorabilo osebnih podatkov uporabnikov na kakršen koli način,
  • osebnih podatkov ne bo posredovalo naprej nepooblaščenim tretjim osebam,
  • se lahko uporabniki kadarkoli odjavijo od prejemanja katere koli e-pošte Društva.
Uporabniki so sami odgovorni za varovanje svojih uporabniških imen in gesel pred nepooblaščeno uporabo drugih oseb. DMS bo z vsemi podatki zbranimi na spletnih mestih razpolagalo skladno z veljavno zakonodajo. Zbrane osebne podatke bo Društvo uporabljalo za ponujanje boljše uporabniške izkušnje na spletnih mestih, za pošiljanje promocijskih sporočil in drugih vsebin, za splošno komuniciranje z uporabniki ali da jim zagotovi dostop do posebnih informacij in vsebin.
Pridobljene osebne podatke Društvo hrani do preklica hrambe osebnih podatkov s strani uporabnika. Uporabnik lahko to Društvu sporoči s pisnim obvestilom na naslov Društvo za marketing Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana ali preko e-naslova info@dmslo.si.

Komentarji in prijave kršitev 
Morebitne komentarje in prijave kršitev nam posredujte na elektronski naslov: info@dmslo.si.

DMS si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku naših spletnih mest pozorno preberite pravila uporabe in pogoje. Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Z vstopom na spletna mesta soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Reševanja sporov
Morebitne spore zaradi uporabe spletnih mest v nasprotju z določbami splošnih pogojev uporabe in politike zasebnosti spletnih mest bodo uporabniki in reševali po mirni poti. Če to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

DMS zame

Društvo za marketing Slovenije združuje posameznike, ki delujejo na področju marketinga. Eden od pomembnejših ciljev Društva je uveljavitev marketinga kot poslovne filozofije.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem pregledovanja spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem
Sprejmem