IZOBRAŽUJEMO.
NAVDIHUJEMO.
POVEZUJEMO.

Postani član

NAPOVEDUJEMO

izpostavljamo

Zadnji zapisi

Prikaži vse

Novice

Prikaži vse

ČLANI O DMS

Jure Šumi (Knauf Insulation)
Najpomembnejša stvar, ki jo vidim na predavanjih ali srečanjih DMS, je predvsem dobiti dobro idejo, kakšen dober navdih, da tudi v svojem poslu kaj spremeniš ali navdihneš koga drugega. To se mi zdi ključno.
Jerneja Faletič (Triglav Skladi)
Članica Društva za marketing Slovenije sem že vrsto let zaradi skupnosti, ki jo imamo v društvu. Sem človek, ki mu je skupnost res pomembna. Pomembna se mi zdi povezovati in biti del nečesa večjega. Ravno to dobim z društvom. Da vidimo, da marketingaši nismo sami. Včasih smo v naših podjetjih nekoliko osamljeni v svojih izzivih in težavah, potem pa prideš sem in se pogovarjaš z drugimi marketingaši in ugotoviš, da si delimo iste probleme in izzive in včasih iste zmage. To je zelo lep občutek in zato sem rada članica.
Jože Šulman (Innovatif)
DMS je super platforma za širjenje znanja. Obdeluje relevantne in sodobne teme. Teme so relevantne tako za tiste, ki šele začenjajo v tej branži, kot za tiste, ki so že dlje časa v njej. Tukaj smo, da si izmenjujemo znanje, in to res cenim.
Dragan Petrevski (Zavarovalnica Triglav)
Članstvo v DMS-ju je odlična izkušnja, da še s praktičnega vodika spoznaš marketing. Kaj se naučimo na dogodkih DMS? Praksa. Praksa. Praksa. Teorija in praksa včasih nista eno in isto, ampak zagotovo ne samo praktičnih veščin in znanj, pač pa pridejo zraven tudi spoznavanje drugih ljudi, iz drugih podjetij, ki morda imajo podobne težave oziroma znanja, ki jih lahko delijo in menim, da je to samo še en dodaten plus.
Maruša Grah (e2grow)
Društvo za marketing Slovenije zelo dobro razume širino kompetenc, ki mora odlikovati sodobne tržno-komunikacijske strokovnjake. Ti morajo poleg dobrega poznavanja zakonitosti marketinga znati prispevati tam, kje je bistvo nastanka izdelkov in storitev. Le inherentna prepletenost osmišljanja, razvoja, nadzora kakovosti, podpore strankam, upravljanja s financami, analiziranja podatkov, motiviranja sodelavcev in nenazadnje komuniciranja vodi v najboljše rezultate. In upravičuje mesto za odločevalsko mizo.
Janez Rajh (Intesa RD)
DMS zame pomeni ohranjanje stika s stroko in iskanje samopotrditve, da sem še vedno v toku moderne prakse!
Martin Stariha (Luna \TBWA)
DMS vidim kot najboljšo marketinško skupnost pri nas. Je zakladnica znanj, izkušenj in strokovnjakov, ki ga je potrebno samo »vsrkati«.  S svojimi aktivnostmi in dogodki izobražuje in usmerja ne samo marketinško, ampak širšo javnost. Veliko vrednost vidim v tem, da ponujajo veliko vsebin, ki niso izključno marketinške, ampak zajemajo najrazličnejša področja (tehnologija, šport, razvoj  …), ki se prepletajo z marketingom in s tem prikazujejo ter potrjujejo njegovo pomembnost.
Tanja Mezga (Business Genome)
Sama imam do Društva za marketing poseben odnos, ki že zelo dolgo traja, saj sem začela že med študijem kot članica in del upravnega odbora ŠSDMS kar nekaj let. Tako, da res že nekaj let traja to razmerje. Danes se mi pa zdi, da je DMS zelo dobro vpeljana platforma za izmenjavo znanja in izkušenj. Pri čemer je dobro, da slišimo tudi slabe prakse, ne samo dobrih, da se iz tega lahko vsi nekaj naučimo.
Geni Arh (Arhea)
DMS se je rodil in rasel ob nas - prvi predsednik je bil moj šef Janez Damjan, na čelu te organizacije je bil tudi drugi šef Rudi Tavčar. Če bi rekla drugače, mi je bilo članstvo ‘položeno v zibelko’:)Zakaj ostajam članica? Ker lahko soustvarjam, ker se izobražujem in ker močno verjamem v marketing. Skrbi pa me, ali bomo to znali ohranjati ... Zaupam in verjamem v kakovost in osnovno poslanstvo marketinga, pri čemer brez podpore trženjskih raziskav ne gre. Zato se ne predati kvantiteti!
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice