Program

Konferenca

B2B konferenca je nastala zaradi opažanja pomanjkanja debate in razprave o B2B segmentu v slovenski strokovni javnosti. B2B konferenca je prostor, kjer se srečajo marketingaši, prodajniki, razvojniki, dobavitelji, partnerji, direktorji in lastniki podjetij – različni sogovorniki z isto željo, spoznati aktualne trende v B2B prostoru in poiskati priložnosti za nadaljnjo rast podjetij. Na konferenci predstavimo konkretne primere različnih aktivnosti v B2B okolju, ki prinašajo odlične rezultate. Konferenco poleg visokega nivoja strokovnosti odlikuje tudi sproščeno kolegialno vzdušje, v katerem se izmenjujejo mnenja in nasveti, ustvarjajo poslovne vezi in partnerstva …

Prva B2B konferenca je bila izpeljana v oktobru 2017 in poteka v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani. V letu 2018 je število udeležencev naraslo na 130.

Letošnja B2B konferenca bo potekala v četrtek, 10. oktobra v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani.

Rdeča nit letošnje konference je razmislek o tem, kaj lahko podjetja danes storijo za to, da bodo rasla tudi jutri. Dotaknili se bomo različnih področij: uporaba tehnologije v B2B marketingu, skrb za stranke, raziskave trga, partnerstva, rast in širjenje podjetja, upravljanje odločevalske verige ...Tudi letos ne bomo razmišljali o tem, kaj bi lahko bilo in kaj vse bi lahko počeli. Predstavljeni bodo konkretni primeri aktivnosti in rešitev, ki delujejo v praksi.

>> VEČ O KONFERENCI NAJDETE NA SPLETNI STRANI B2B KONFERENCE

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice