V Društvu za marketing Slovenije vpisujemo četrto generacijo Marketinške akademije za mlade talente. Glavni namen programa je celovita marketinška izobrazba mladih, perspektivnih kadrov, ki želijo v svoji nadaljnji karieri prevzeti vodstvene položaje. V sklopu akademije vsako leto nastane skupnosti iskrivih in vedoželjnih posameznikov, ki med sabo delijo dobre prakse, mnenja in izkušnje. Rok za prijavo je 5. marec.

KAJ VAM OBLJUBLJAMO?

  • Več kot 50 ur izobraževanj z vključenimi gradivi
  • Celovito nadgradnjo marketinškega znanja
  • Pridobitev vodstvenih veščin, ki vam bodo omogočile napredovanje v karieri
  • Ustvarjanje skupnosti z ostalimi udeleženci akademije, s katerimi si boste lahko delili izkušnje in znanje
  • Dostop do najboljših slovenskih strokovnjakov s področja marketinga

PROGRAM

Marketinška akademija traja eno leto, v prvi polovici leta je program osredotočen na nadgrajevanje znanja (predavanja in delavnice), druga polovica pa je namenjena vzpostavitvi mentorskega odnosa posameznih udeležencev z izbranimi mentorji in poglobitvi vodstvenih in marketinških veščin. Po uspešnem zaključku Marketinške akademije udeleženec dobi diplomo o zaključenem izobraževanju.

Z udeležbo na marketinški akademiji bodo udeleženci postali člani Društva za marketing Slovenije. S tem bodo dobili dostop do vseh dogodkov društva, ki jih pripravljamo v okviru članstva, ter do dogodkov, ki jih bomo samo zanje pripravili v okviru akademije. Tako bodo lahko prisluhnili najboljšim marketinškim strokovnjakom z različnih področij marketinga in pridobili celostno znanje iz marketinške stroke. Posebno dodano vrednost prinaša druženje z več kot 700 člani največje slovenske marketinške skupnosti, v kateri spodbujamo izmenjavo mnenj, nasvetov in dobrih praks

Marketinškim talentom ob zaključku izobraževanja tradicionalno podelimo diplome. Na sliki druga generacija akademije za marketinške talente.

Marketinško akademijo za mlade talente podpira podjetje Mercator.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam