V B2B središču želimo skupaj s člani DMS poglabljati znanja s področja B2B marketinga, si med seboj izmenjevati izkušnje in primere dobrih praks podjetij na medorganizacijskih trgih, predstavljati novosti, si izmenjevati koristne informacije ter se med seboj povezovati.

Na predavanjih v okviru B2B središča se posvetimo temi, trendu, orodju, aktivnosti, ki je še posebej zanimiva za B2B marketingaše, pa tudi za druge. Pogovarjamo se z gosti iz uspešnih domačih in tujih B2B podjetij, ki z nami delijo svoje bogate izkušnje. Osrednji dogodek B2B središča je B2B konferenca, na kateri vsako leto pregledamo najboljše poslovne prakse slovenskih in tujih B2B podjetij, iz katerih se lahko veliko naučimo.

Komu je namenjeno delovanje B2B središča?

Z B2B središčem ustvarjamo aktivno skupnost, ki bo razpravljala o najbolj aktualnih temah. Vse aktivnosti B2B središča so namenjene vsem članom DMS, zato vas vabimo, da se tudi sami vključite, udeležite predavanj, postavite vprašanja gostom ali predlagate temo, primer dobre prakse, raziskavo ... ki naj se ji posvetimo na enem od naslednjih srečanj.

Vodja B2B središča: Maruša Grah, e2grow, članica UO DMS.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice