Eden od strateških ciljev DMS je tudi povezovanje: z drugimi strokami, najboljšimi podjetji in s ključnimi strokovnimi organizacijami, tako doma kot v tujini.

V okviru strokovnih partnerstev in sodelovanj se razvijajo in uveljavljajo zahtevni strokovni standardi, dobre poslovne prakse, učinkovite samo-regulative, prenos znanj, izmenjujejo se izkušnje ter informira članice in člane obeh organizacij o aktivnostih in relevantnih vsebinah.

Naši zvesti partnerji so:

ŽELITE PODPRETI MARKETINŠKO STROKO?

Postanite tudi vi partner Društva za marketing Slovenije in podprite marketinško stroko. Pišete nam lahko na info@dmslo.si.

POZDRAV PARTNERJEM

Atlantic Grupa

Atlantic Grupa je eno vodilnih prehrambnih podjetij v regiji s priznanimi blagovnimi znamkami Argeta, Barcaffè, Cedevita, Cockta, Donat, Smoki, Bananica, Bakina Tajna, Grand kafa, Prima, ki so že več generacij del vsakdanjega življenja milijonov potrošnikov, kot tudi z novim izdelki in blagovnimi znamkami, ki ohranjajo asortiment živahen, zanimiv in sodoben, kot so Boom Box, Jimmy Fantastic, Argeta Veggie. Atlantic Grupa navdihuje ljudi, da dodajo okus svojemu vsakdanu. Blizu 5300 zaposlenih v Atlantic Grupi ustvarja tudi novo vrednost za svoje delničarje in gospodarstvo, karierne priložnosti za zaposlene in poslovne priložnosti za svoje partnerje. Atlantic je družba, ki ji ni vseeno – skrbijo drug za drugega, skrbijo za dobro počutje svojih zaposlenih, negujejo poslovne odnose in skrbijo za to, kakšen svet zapuščajo prihodnjim generacijam.

iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik oglaševalskih storitev in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. So hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočajo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagajo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih v skladu z najvišjimi standardi varovanja zasebnosti podatkov.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 600 ČLANI
več kot 50 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva v društvu
razišči ČLanske pakete
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice