Društvo za marketing Slovenije se vsako leto odpravi na pot in obišče uspešna slovenska podjetja, ki jih odlikuje odličen marketing. V minulih letih smo tako obiskali podjetja Trampolin, eVersum, Marles, Teta Frida, Elan, Krka, Postojnska jama, Adria Mobil, Steklarna Hrastnik in Droga Kolinska / Atlantic Grupa. Z organiziranim avtobusnim prevozom nas pot vodi na različne konce naše lepe dežele.

Glavni namen DMS na poti je druženje članov DMS, ki hkrati dobijo podroben vpogled v razmišljanje in delovanje marketinško odličnih podjetij. Dogodek zaključimo z odličnim kosilom v enih od priznanih lokalnih restavracij.

Udeležba na DMS na poti prinaša 15 točk za DMS certifikat znanja.

Vtise z zadnjega DMS na poti nam je zaupala Sara Bezek Mejaš, OK Consulting:
Vsako leto se veselim dneva, ko gre DMS na pot. In tako kot vsi prejšnji, me je tudi ta obogatil. Zelo rada vidim delovanje podjetij v različnih »branžah«. In Maribor nam je ponudil ravno to raznovrstnost. Vpogled v štiri zelo različna podjetja, ki se vsa odlikujejo po svoji odličnosti. Dodana vrednost DMS na poti pa je tudi druženje s člani društva. In nenazadnje, nikoli se ne vrnemo lačni. Letos smo se okrepčali v Jack&Joe – rebrca so bila vrhunska 😊.

V letu 2023 smo se tako odpravili v Maribor, kjer smo obiskali kar štiri podjetja: multidisciplinarni kreativni studio Trampolin, visokotehnološko podjetje eVersum, enega vodilnih proizvajalcev montažnih objektov Marles in za konec sladko Teto Frido.

Prva postaja je bila v središču mesta, kjer smo obiskali multidisciplinarni kreativni studio Trampolin.
Nato smo se odpravili še v inovativno inženirsko podjetje eVersum, kjer smo si imeli priložnost ogledati eShuttle, mali srednji električni avtobus.
Po ogledu eVersuma smo se preselili k sosedom, proizvajalcem lesenih montažnih hiš Marles.
Za konec smo se odpravili še v sladko Teto Frido čokoladno središče, ki se nahaja v nekdanjem Bumbar parku na nabrežju reke Drave.
DMS na poti v Maribor je v svojih vtisih lepo ubesedila Nika Bratović, Marles:
Dogodek, namenjen mreženju in spoznavanju podjetij v štajerski regiji, je poudaril pomembnost vzpostavljanja povezav z različnimi marketinškimi in poslovnimi strokovnjaki v Sloveniji. Videti, kako se marketinški in drugi poslovni procesi odvijajo v podjetjih, je bilo izredno poučno in navdihujoče. Dogodek je poudaril tudi bogastvo raznolikosti v Sloveniji, kar je izjemno spodbudno. Opazovanje različnih pristopov in idej v marketingu ter poslovnem svetu je zagotovo koristno za vse nas, saj nam omogoča razširitev perspektive in boljše razumevanje raznolikosti trga. Od kreative na globalni ravni, električnega avtobusa, do montažne hiše - vse to predstavlja štajersko rdečo nit, ki nas navdihuje. Tovrstni dogodki niso le okno v poslovni svet, temveč tudi priložnost za gradnjo mostov med ustvarjalnimi posamezniki in podjetji v Sloveniji. Vesela sem, da sem del tovrstnega sodelovanja, saj verjamem da mi bo prineslo številne priložnosti za rast in inovacije v lastnem delu.
V letu 2022 nas je pot odpeljala na Gorenjsko, kjer smo obiskali podjetje Elan.
Svoje mnenja je z nami delila tudi Gordana Lacić, iPROM:
DMS na poti je odlična priložnost, da marketingaši, ki smo večinoma stacionirani v Ljubljani, obiščemo podjetja v drugih slovenskih regijah. Nove poznanstva, poglobitev obstoječih (poslovnih) vezi, deljenje znanja in izkušenj pa so še dodatna češnja na torti odličnega dne.
  • Udeležba na DMS na poti je brezplačna za člane s paketom PRO in NEOMEJENI.
  • NADGRADNJA ČLANSTVA: Člani lahko kadarkoli med letom nagradijo nivo članstva v višji nivo z doplačilom razlike.
  • Cena udeležbe za nečlane je 60 € + DDV.
  • Število mest je omejeno in velja po pravilu hitrih prijav.