10. podelitev nagrad SoMoBorac, podprta s strani Httpool, se bo odvijala 11. novembra 2022 na Hrvaškem - tokrat prvič v Zagrebu.

SoMo Borac je regionalni dogodek, ki nagrajuje najboljše projekte digitalnega marketinga in medijev v regiji. Na enem mestu se zberejo najvplivnejši digitalni strokovnjaki iz korporacij, agencij, tehnoloških in zagonskih podjetij … Nagrade bodo podeljene za 14 različnih kategorij, žirijo pa sestavljajo člani iz več držav, ki dela ocenjujejo na podlagi izvirnosti, ustvarjalnosti, kakovosti izvedbe in doseženih rezultatov.

Prijatelji SoMo Borca se lahko dogodka udeležijo ugodneje. Člani DMS lahko ob nakupu uporabite promo kodo in prejmete 15 % popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za SoMo Borac".

Na dogodku bo poleg podelitev nagrad dovolj časa tudi za izobraževalna predavanja in zabavo. Zagotovite si svojo vstopnico in spoznajte regionalno digitalno skupnost, 11. novembra, v Hali Zagreb. Vstopnice so na voljo le do 18. oktobra. Nakup lahko opravite TUKAJ.

SoMoBorac se bo odvijal 11. novembra 2022 v Zagrebu.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice