Z nazivom član meseca nagrajujemo tiste člane, ki se redno udeležujejo naših dogodkov in so na njih zelo aktivni. V mesecu marcu smo naziv članica meseca podelili Urški Saletinger (Abelium).

Urška Saletinger je vodja korporativnih komunikacij v razvojno-raziskovalnem podjetju Abelium. S svojimi znanjem tržnih komunikacij, digitalnega marketinga ter izkušenj projektnega in produktnega vodenja, ki jih je v karieri pridobivala pri SOZ, Luni TBWA in podjetju Infinum, se z ekipo odlično dopolnjuje pri reševanju različnih kompleksnih problemov.

Urška ostaja aktivna v različnih strokovnih iniciativah in združenjih slovenskega marketinškega in podjetniškega ekosistema. Z veseljem piše strokovne prispevke za Marketing Magazin in aktivno sodeluje z IAB Slovenija pri številnih projektih z dodano vrednostjo za marketinško branžo.

V prostem času je navdušena hribolazka in strastna igralka taroka. Morda pa na pobudo članice meseca marca zaživijo tudi DMS-jevi večeri taroka ... :)

Članica meseca marca je Urška Saletinger (Abelium).

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam