V soboto, 10. septembra, se bo v Brdu pri Kranju odvijal že 10. Triglav tek. Ljubitelji teka bodo lahko ponovno izbirali med različnimi tekaškimi preizkušnjami: polmaraton, tek na 10 km, tek na 5 km, družinski tek 3,4 km, štafetni tek trojk ali otroški tek Kuža Pazi. Zahtevnost posameznih preizkušenj lahko preverite na spletni strani dogodka. Z rekreativnim dogodkom nas Skupina Triglav spodbuja k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu. Tudi letos pri Triglav teku tečemo za dober namen, sredstva v skupni višini 15.000 evrov bodo namenjena Ultrazvočnemu društvu za projekt Slojenčki.

Člani DMS ob prijavi na polmaraton, tek na 10 km ali 5 km lahko izkoristite 10 % popust. Vabljeni, da se povežete še z drugimi člani DMS in sestavite ekipo ter jo prijavite na info@dmslo.si.
Priprave in nasveti za aktiven ter zdrav življenjski slog

Izkušeni tekači in ljubitelji rekreacije vseh generacij se morajo dobro pripraviti na izbrano preizkušnjo. Pri tem se lahko odločijo za udeležbo na vodenih tekaških treningih, ki pod vodstvom izkušenih trenerjev potekajo v 9 krajih po Sloveniji: v Ajdovščini, Celju, Kopru, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na Brdu pri Kranju. Udeležba na vadbah je brezplačna, potrebna pa je prijava na spletni strani. Vadbe nam omogočijo, da se na tek podamo s primerno kondicijsko pripravljenostjo in se opremimo z nasveti za krepitev zdravega življenjskega sloga. Treningi so primerni tako za izkušene tekače, kot tudi za posameznike, ki se s tekom šele spoznavajo.

Če se želite na tekaško preizkušnjo pripraviti sami, si lahko treninge in video nasvete za vadbo ogledate na spletni povezavi.

Različne nasvete za zdrav in aktiven življenjski slog ter pravilen tek najdete tudi med aktualnimi novicami na spletni strani dogodka.

10. Triglav tek bo potekal v soboto 10. septembra v protokolarnem parku Brdo pri Kranju.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam