Drugo soboto v septembru se bo v Brdu pri Kranju odvijal jubilejni 11. Triglav tek. S šestimi tekaškimi trasami, udeležbo ambasadorjev dogodka – vrhunskih slovenskih športnikov, odličnim spremljevalnim programom in dobrodelno noto bo tudi letos edinstveno doživetje v objemu narave.

Ljubitelji teka lahko na spletni strani dogodka preverite zahtevnost posameznih izzivov, izberete traso po svoji meri in se prijavite. Prijave bodo odprte do vključno 2. septembra 2023 in na dan prireditve do zapolnitve prostih tekaških mest.

Tekaške vadbe za boljšo pripravljenost

Ker pa v športu veliko šteje dobra priprava, tudi letos omogočamo brezplačne tekaške vadbe pod vodstvom izkušenega trenerja Klemna Dolenca. Na vadbe se lahko na spletni strani dogodka prijavijo vsi, ki se želijo dobro pripraviti na eno od tekaških preizkušenj septembrskega Triglav teka. Vadbe bodo potekale na Brdu pri Kranju, vse do 7. septembra 2023.

Trajnostno naravnani in dobrodelni

Triglav tek je tek za dober namen, saj Zavarovalnica Triglav na dogodku že vrsto let predaja donacije zdravstvenim ustanovam. Tudi letos bomo sredstva namenili Ultrazvočnemu društvu za projekt Slojenčki.

Dogodek, ki je vsako leto obarvan s številnimi športnimi in družabnimi aktivnostmi, prispeva tudi k uresničevanju ciljev projekta Zavarujmo prihodnost in tako predstavlja del trajnostno naravnanega delovanja Zavarovalnice Triglav.

Člani DMS ob prijavi na polmaraton, tek na 10 km ali 5km lahko izkoristite 20 % popust. Vabljeni, da se povežete še z drugimi člani DMS in sestavite ekipo ter jo prijavite na info@dmslo.si. Ekipa DMS vam bo za dodatno motivacijo poslala še majico.
11. Triglav tek bo potekal v soboto 9. septembra v protokolarnem parku Brdo pri Kranju.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam