Kaj se zgodi, ko pogosto osebno dilemo mobilnosti razširimo v kontekst celotne prometne mobilnosti v družbi? Dobimo vprašanje vseh vprašanj. Kaj bo poganjalo prihodnost? Preden si ambiciozno zadamo, da bomo poskušali na vprašanje najti odgovor, pa bo prav ugotoviti, ali sploh vemo, o čem govorimo in ali smo si vprašanje prav zastavili.  

Na tokratnem dogodku Zavarovalnice Triglav bo Andrej Brglez, direktor Inštituta za civilizacijo in kulturo, sociolog, publicist, raziskovalec in razvojnik vsebin trajnostne mobilnosti gostil prof. dr. Tomaža Katrašnika, vodjo Laboratorija za motorje z notranjim zgorevanjem in elektromobilnost na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani.

Govorila bosta o energiji ali bolje o različnih energijah, ki bi naš vozni park lahko poganjale v bližnji in morda tudi nekoliko bolj oddaljeni prihodnosti.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam