23. marca 2023 bo v Ljubljani potekala konferenca Digital Commerce Summit, regionalna konferenca o razvoju spletne prodaje.

V razvoju poslovanja na spletu se sedaj, enako kot drugod, srečujemo z velikimi izzivi, novo konkurenco in ovirami. Nestabilno obdobje ostaja in se celo zaostruje tudi v letu 2023. Katere so tiste prakse, ki so omogočile obstoj in rast, katere bodo tiste, ki bodo omogočile odskok v letu 2023? To so vprašanja na katera bomo iskali odgovore na že drugem srečanju Digital Commerce Summit.

Digital Commerce Summit bo gostil top govorce iz regije in globalno. Nastopili bodo vrhunski lokalno in mednarodno priznani govorci. Spoznali bomo najnovejše trende, dobre prakse, tehnologije in izkušnje, ki ločujejo odlične od dobrih.

Združili bomo celotni ekosistem spletne prodaje in z vami delili najboljše prakse za soočenje z izzivi, ki jih prinaša prodaja v lokalnem, regionalnem in globalnem okolju. Digital Commerce Summit bo povezal okoli 300 strokovnjakov spletne prodaje in marketinga, trgovcev, poznavalcev logistike in plačilnih platform, družbenih vplivnežev, predstavnikov agencij in svetovalcev ter ponudnikov inteligentnih rešitev za optimizacijo spletnega poslovanja.

Člani DMS se lahko dogodka udeležite ugodneje! Ob nakupu uporabite promocijsko kodo in izkoristite 20 % popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za Digital Commerce Summit".

Redna kotizacija: 390 EUR
Virtualna kotizacija: 190 EUR

Več o dogodku najdete na TUKAJ.

Konferenca Digital Commerce Summit bo potekala 23. marca v Ljubljani.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam