Akademija za mlade marketinške talente je brez dvoma eden najuspešnejših projektov Društva za marketing Slovenije. Letos se v sklopu Akademije izobražuje že četrta generacija mladih marketingašev, za katerimi je intenziven delovni vikend na Bledu. V sklopu dvodnevne delavnice so talenti pod vodstvom Lovra Grudna (Indigo Consulting) spoznavali osnove marketinške strategije in financ, ki so pogosto ključno orodje komunikacije z vodstvom podjetja.

Idilično okolje Bleda je ponudilo tudi priložnost za druženje in ustvarjanje prijateljskih vezi med udeleženci. Drugi dan delavnice je bil namenjen razmisleku o tam, kako lahko čim bolje delujemo v ekipi, poslušamo drug drugega ter s sodelovanjem dosegamo odlične rezultate. Skozi svet miselnih procesov in značilnosti posameznikov je udeležence vodil Sandi Kofol (O.K. Consulting).

Zadnji teden pred “počitnicami” se na alumni srečanju zberejo vse generacije Akademije za mlade marketinške talente in njihovi mentorji. Letošnje srečanje na terasi restavracije Evergreen na Smledniku je v sončnem vremenu je znova ponudilo odlično priložnost, da nekdanji “sošolci” izmenjajo izkušnje, nova znanja in mnenja. Tradicionalno smo na srečanju podelili tudi diplome lanskoletni generaciji akademije - v letu 2018 je Akademijo za mlade marketinške talente uspešno zaključilo 18 marketingašev.

Tretja generacija Akademije za mlade marketinške talente.

Celotno fotogalerijo alumni srečanja Akademije za mlade marketinške talente si lahko ogledate TUKAJ.

Foto: Nejc Lasič

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam