Za nami je leto dni zahtevnega procesa pogleda vase, ustvarjanja in razmišljanja o novem obdobju DMS. Začelo se je z idejo, nadaljevalo s poglobljenimi razmisleki celotnega upravnega in nadzornega odbora DMS. Ko smo postavili temelje, je v proces vstopila agencija Luna \TBWA in z nami razvila novo prihodnost DMS – v viziji, vrednotah in v podobi. Esenca našega delovanja, to je biti srce marketinga, ostaja enaka, smo pa učvrstili temelje. To, kar počnemo kot stroka, pa smo ubesedili v MARKETINŠKI MANIFEST.

Pravokotne oblike nove podobe izražajo stabilnost, strokovnost in kontinuiteto, jasno in trdno zapisane črke začetnice asociirajo na samozavest, pri čemer je sredinska črka M (marketing) večja od ostalih; na ta način likovno obvladuje svojo okolico in s tem sporoča osredotočenost na pojem marketinga. Celotna črkovna kombinacija izstopa in simbolno prebija zastavljeni okvir, kar kaže na ambicioznost in prelomnost društvenih dejavnosti. Izbrane barvne kombinacije so sodobne, opazne in pritegujejo pozornost, celoten znak pa je zasnovan z mislijo na fleksibilnost možnosti uporabe v različnih medijih in kanalih.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam