Devetčlanski upravni odbor Društva za marketing Slovenije, ki ga sestavljajo Petra Čadež, Aleš Falatov, Maruša Grah, Lovro Gruden, Lea Lipovšek, Nataša Sernc, Jernej Smisl, Martin Stariha in Peter Vidmar je na prvem srečanju, ki je v luči aktualnih razmer potekalo v digitalni obliki, izvolil novo predsednico Društva za obdobje 2020-2023. Odgovorno funkcijo so zaupali Petri Čadež, direktorici marketinga za strateško poslovno področje delikatesni namazi v Atlantic Grupi.

Petra Čadež ima več kot 20 let mednarodnih izkušenj na področju marketinga, strateškega upravljanja z blagovnimi znamkami in komuniciranja. Od konca 2017 je direktorica marketinga SPP Delikatesni namazi (Argeta, Montana, Bakina tajna) v Atlantic grupi. Pred tem je delovala kot samostojna svetovalka, večji del kariere pa je delovala na različnih direktorskih mednarodnih pozicijah znotraj skupine Telekom Avstrija. V svoji karieri je s svojimi ekipami prejela številne nagrade na različnih oglaševalskih festivalih v regiji, med drugim tudi nagrado IABC Gold Quill in kar nekaj nagrad Effie.

Petra Čadež ob izvolitvi razmišlja: "Hvala upravnemu odboru za zaupanje in izvolitev na mesto predsednice. Vlogo sprejemam s spoštovanjem in zavedanjem velike odgovornosti. Hvala tudi prejšnjemu upravnemu odboru in predsedniku Mitji Pircu za izjemno opravljeno delo in možnost učenja. Vlogo predsednice prevzemam v zahtevnem času, polnem izzivov in neznank. Verjamem, da bomo skupaj z ostalimi člani upravnega odbora, sodelavci na DMS in vsemi člani dokazali, da je ravno marketing tisti, ki s svojim strategijami, novimi poslovnimi modeli, razmišljanjem izven okvirjev, kompetencami in znanjem postaja gonilna sila razvoja. DMS ima s svojim poslanstvom pri tem razvoju pomembno vlogo, ki jo bomo v prihodnje še dodatno razvijali in uveljavljali."

Petra Čadež, predsednica upravnega odbora DMS za obdobje 2020-2023

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam