Člani DMS ste v teh dneh poslali nekaj uporabnih vsebin, praks in predlogov o trenutni situaciji. Dobre stvari, ki lahko pomagajo drugim članom največje marketinške skupnosti v Sloveniji, vedno z veseljem delimo. Seznam bomo redno dopolnjevali in osveževali.

Maja Golob (Spago) brezplačno ponuja digitalni izvod svoje knjige "Ne čakaj na stranke". Verjame namreč, da je kriza hkrati tudi priložnost za nove začetke in razmislek o tem, kako biti boljši. V knjigi bralci najdejo primere iz resničnega življenja ter ideje in navdih za boljše odnose s strankami in sodelavci. Knjigo lahko prenesete tukaj.

Simona Špilak (BOC Institute) skupaj s svojo ekipo ponuja brezplačen "coaching" o delu od doma. Za vse informacije o tem, kako organizirati delo od doma, so na voljo na boc@boc.institute.

Mladinska knjiga želi vam in vašim olajšati delo, zato so do nadaljnjega odprli dostop do vseh interaktivnih gradiv Mladinske knjige, ki lahko pri učenju doma še kako pridejo prav. Brezplačen dostop do interaktivnih nalog za vse razrede in različne predmete najdete na https://www.ucimse.com/. Brezplačen dostop do interaktivnih gradiv za pomoč pri poučevanju otrok pa najdete na portalu www.ucimte.com, ki je sicer namenjen učiteljem.

Sandra Kecman (Bisnode) vabi vsa slovenska podjetja, ki želijo prejeti brezplačne poslovne informacije za navigacijo v teh nepredvidljivih časih, da obiščete solidarnost.bisnode.si.

Podjetje Kliping, naš zvesti partner za monitoring medijskih objav, omogoča brezplačno dnevno zbirko objav o aktualnih dogodkih in ukrepih v povezavi s Covid-19. Na zbirko se lahko naročite tukaj.

Naši inženirski kolegi iz Dewesofta so te dni razvili korona števec, od včeraj na voljo: namenjen je boljšemu obvladovanju evidence okuženih.

Podjetje Mediade je pripravilo priročnik: Kako komunicirati v teh časih in preživeti. Objavljen je tudi na ISSUU portalu.

Podjetje SPIRIT želi olajšati iskanje vseh potrebnih informacij za poslovanje v izrednih razmerah, zato so na svoji spletni strani vzpostavili enotno informacijsko točko ukrepov v podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19. Na spletni strani www.spiritslovenia.si/koronavirus lahko na enem mestu najdete vse aktualne in redno osvežene informacije, vezane na različne segmente delovanja podjetij v izrednih razmerah.

V Poslovnih medijih so pripravili analizo ključnih komunikacijskih in marketinško-prodajnih področij ter predloge ukrepov. Najdete jo tukaj: https://www.p-m.si/whitepaper/.

Vse vaše predloge, pobude, dobre vsebine in prakse lahko z nami vedno delite na info@dmslo.si ali prek sporočila na spletnih družbenih omrežjih Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter. Ostanite zdravi in upamo, da se čimprej znova srečamo na naših dogodkih!

Vse vaše predloge, pobude, dobre vsebine in prakse lahko z nami vedno delite na info@dmslo.si ali preko kateregakoli spletnega družbenega omrežja.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam