KIK - KONFERENCA INTERNEGA KOMUNICIRANJA 2022

21. april 2022 je dan za interni marketing! Vabljeni na drugo Konferenco internega komuniciranja KIK 2022, kjer se srečajo strokovnjaki za interno komuniciranje, marketingaši in kadrovniki, prisluhnejo pa tudi vodje. V letošnjo skupno misijo Komunikacija = sila dobrega združujejo vse, ki delijo ambicijo zavzetih zaposlenih in zdravih odnosov, da lahko organizacija raste. Na poldnevni konferenci se bodo prepletali trendi, domače ter mednarodne prakse in strateški pogledi na interno komuniciranje. Pridružite se lahko v živo ali na spletu.

Za člane DMS velja ugodnejša kotizacija: 45 % ceneje za online udeležbo in 15 % ceneje za spremljanje dogodka v živo na lokaciji.
KIK bo 21. aprila 2022 v živo in na spletu.

8. DNEVI PRAVA ZASEBNOSTI IN VAROVANJA INFORMACIJ

8. konferenco Privacy Days organizira Info hiša v sodelovanju z Uradnim listom RS. Letos bo potekala 12. in 13. maja v Hotelu Jama v Parku Postojnska jama. Namen konference je odpreti teme, ki so izzivi za različne stroke; IT, prava, marketinga, analitike, kadrovske … in deliti znanje in izkušnje. Pomemben del je približati oziroma razumeti poglede vseh področij, na primer povezati marketing, IT in pravni vidik, tako da razumemo poglede in na ta način skupaj lažje poiščemo rešitve.

Podrobnosti o programu in predavateljih najdete na povezavi.

Člani DMS prejmete 10% popust na kotizacijo konference, ki ga lahko uveljavite do 11. 5. 2022. Pri prijavi vpišite kodo: KODA10

8. mednarodna konferenca Privacy Days bo 12. in 13. maja

SOF - SLOVENSKI OGLAŠEVALSKI FESTIVAL

14. in 15. junij sta rezervirana za 31. SOF. Slovenski oglaševalski festival je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica. Letošnji slogan festivala je Komu zaupati v dobi digitalizacije.

Člani DMS kotizacijo za SOF prejmejo 10 % ugodneje.
31. SOF bo 14. in 15. junija 2022 v Portorožu.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam