DMS bo tudi v 2024 poskrbel za vse, kar enostavno morate vedeti. Kaj vse vam prinaša članstvo, vam zaupamo v sedmih razlogih.

1. Znanje o marketingu na enem mestu - Če se vam zdi, da je znanja o marketingu danes skoraj preveč in je težko razbrati, katero zares šteje, potem niste edini. Raje si poenostavite izbiro za celo leto in se včlanite v Društvo za marketing Slovenije.

2. Največja marketinška skupnost v Sloveniji, ki šteje več kot 600 članov iz najrazličnejših področij, vse pa druži želja po nadgradnji znanja.

3. Več kot 50 dogodkov letno, med njimi Slovenska marketinška konferenca, ki velja za osrednji marketinški dogodek leta, B2B konferenca in Fanfara, največja študentska marketinška konferenca.

4. Leto 2024 bo prestopno tudi glede DMS vsebin, saj se bodo zvrstila številna predavanja za reševanje aktualnih poslovnih izzivov odličnih domačih in tujih strokovnjakov.

5. Uživanje vsebin je najboljše v živo, saj vključuje tudi druženja z drugimi udeleženci, iz katerih se lahko razvijejo nova poznanstva, inovativne ideje in s tem poslovni uspehi.

6. Na dogodkih boste lahko svoj čas zamenjali za praktično znanje, s katerim bomo skupaj z vami še naprej višali nivo slovenskega marketinga.

7. Članstvo v DMS prinaša:

  • brezplačno udeležbo na 20+ dogodkih v 2024
  • dostop do digitalne knjižnice vsebin DMS Lab (webinarji, priročniki, prezentacije ...)
  • dodatne ugodnosti na partnerskih dogodkih, izobraževanjih in konferencah
  • nešteto debat z največjimi marketinški strokovnjaki v Sloveniji

Za prvi korak je dovolj že klik in izvedeli boste vse o paketih, na koledarju za 2024 pa že najdete prve dogodke.

Več o članskih paketih na naši spletni strani.

Za več informacij o članstvu v Društvu za marketing Slovenije smo na voljo tudi na info@dmslo.si.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam