Odprte so prijave na SPORTO Awards 2022, ki vsako leto nagrajujejo najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev, (digitalnega) komuniciranja in marketinga v športu v Sloveniji ter državah v regiji. Izbor najboljših marketinških praks iz sveta športa in sponzorstev poteka v okviru mednarodne SPORTO konference (www.sporto.si). Prijave so odprte do 10. januarja 2023.

SPORTO nagrade so odlična priložnost, da lahko blagovne znamke, imetniki pravic in agencije dobijo strokovno priznanje v nenehno se razvijajočem sektorju, najboljši sponzorski projekti iz posamezne države pridobijo vstopnico za vseevropsko tekmovanje »ESA Best of Europe«.  

Prijavljene projekte bo ocenjevala mednarodna žirija, ki ji bo predsedoval predstavnik Evropskega sponzorskega združenja, med člani pa bodo tudi letos številni drugi priznani strokovnjaki iz sveta marketinga, sponzorstev in digitalne komunikacije.

Mednarodni partner SPORTO Awards je Evropsko sponzorsko združenje (ESA), v Sloveniji pa Društvo za marketing Slovenije (DMS).

Cena prijavnine na SPORTO nagrade znaša 200 EUR + DDV.  

Kategorije:

  • Najboljše športno sponzorstvo (SPORTO Sponsorship Award)
  • Najboljši športni dogodek (SPORTO Event Award)
  • Najboljše komuniciranje športnih subjektov (SPORTO Rightsholder Award)
  • Najboljše digitalno komuniciranje (SPORTO Digital Award)

Vse informacije in napotki za prijavo so na voljo na spletni strani www.sportoawards.si.

Prijave na Sporto Awards 2022 so odprte do 10. januarja 2023.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam