V novembru se bo v Tvornici kulture v Zagrebu odvijala E-commerce Jam konferenca. TOP ecommerce dogodek jeseni, ki ga organizira Ceneje.si, del skupine Heureka! Na konferenci pripravljajo:

  • V enem dnevu, na enem odru predavanja svetovnih podjetij Zalando, Google, Nike, Nordeus, Foreo, Httpool in še mnogih drugih.
  • Praktične vsebine, ki so lahko v pomoč v prihajajočem turbulentnem prodajnem obdobju.
  • Kotiček za mreženje in sklenite nova poslovna prijateljstva.
  • Podelitev nagrad za najboljše spletne trgovine.
  • Koncert De Liri in zabavo z DJ-jem.

Eden izmed vrhunskih govorcev na Ecommerce Jam-u bo David Pivk (NIKE). Več o izjemno aktualni temi, ki se je bo dotaknil v svojem predavanju, si lahko preberete v intervjuju TUKAJ.

Predavanja izbranih svetovnih brandov, koncert, kotiček za mreženje in zabavo z DJ-em - vse to pripravlja Ecommerce Jam. Vstopnice so že na voljo na povezavi.

Člani DMS lahko ob nakupu uporabite promocijsko kodo in prejmete 10 % popust. Vstopnico si tako zagotovite po posebni ceni - 207 € + DDV. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za WRA 2022".
E-commerce Jam se bo odvijal 10. novembra v Tvornici kulture v Zagrebu.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam