InOrbit 19 

Med 13. in 15. marcem se bodo v konferenčnem centru Bernardin zbrali največji strokovnjaki digitalnega marketinga. Letos bo poleg konference (14. in 15. 3. 2019) dan prej namenjen samo delavnicam (13. 3. 2019). Gre za povsem ločen dogodek in je odlična priložnost za vse, ki želijo utrditi znanje specifičnega področja – delavnice bodo namreč potekale v majhnih skupinah, s poudarkom na praktičnem delu. 

Preko 50 predavateljev, več kot 8 delavnic in 56+ predavanj bo poskrbelo za nove ideje in nasvete,  kako lahko izboljšate vaš digitalni nastop.

Med govorci so svetovno znana imena s področja digitalnega marketinga, strokovnjaki iz podjetij, kot so Ikea, Booking, Google, TopRank marketing, Facebook, Intercom, Deepcrawl in drugi.

inOrbit19 bo potekal med 13. in 15. marcem v Portorožu.

Člani DMS lahko s kodo IO19DMS20 izkoristite 20 % popust ob prijavi na InOrbit 19.

Letošnja inOrbit konferenca bo potekala med 13. in 15. marcem v Portorožu.

Približuje se eden najbolj pričakovanih dogodkov v svetu tržnega komuniciranja – podelitev nagrad Effie Slovenija 2018. V ljubljanski Festivalni dvorani bodo 14. marca zvečer podelili nagrade za tržno-komunikacijske ideje, ki dokazano delujejo. V ožjem izboru že devete izvedbe Effie Slovenija se za nagrado poteguje 13 finalistov. Čez dan bo v Hotelu Slon potekal Effie Dan učinkovitosti - izobraževalni dogodek z mednarodno priznanimi in domačimi strokovnjaki. Na dogodku bo osrednji govorec Jamie Peate, predavatelj in globalni vodja maloprodajne strategije McCann World Group, najučinkovitejše agencijske mreže na svetu. 

Effie Dan učinkovitosti bo 14. marca v Ljubljani.

Člani DMS lahko ob prijavi na dogodek izkoristite 10 % popust.

Effie dan učinkovitosti bo 14. marca v Ljubljani.
Festival Forward

Festival Forward letos praznuje svoj 5. rojstni dan. Med 4. in 6. aprilom bo Dunaj znova pozdravil 3.500 ustvarjalcev, komunikatorjev, fotografov, dizajnerjev, skratka najbolj vplivnih kreativnih posameznikov v tem prostoru. 

Festival Forward bo Dunaj obiskal med 4. in 6. aprilom.

Člani DMS lahko ob prijavi s kodo ff19dms izkoristite 10 % popust.

Festival Forward bo 4. in 6. aprila na Dunaju zbral večino kreativnih duš na tem prostoru.
28. Slovenski oglaševalski festival

Slovenski oglaševalski festival (SOF) je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica v sodelovanju z agencijo Paideia Events.

Celostno zasnovan kongresni program odpira razpravo o aktualnih strokovnih vprašanjih in omogoča izmenjavo znanj, izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj stroke, v tekmovalnem delu pa se na vsakoletni paradi kreativnosti izbirajo najboljše oglaševalske rešitve in predstavlja celosten pregled dogajanja v slovenskem oglaševalskem prostoru. SOF torej nagrajuje in spodbuja ustvarjalnost in podjetnost ter prinaša nova znanja. S strokovnim programom in tekmovanjem pomembno vpliva na razvoj slovenske oglaševalske stroke.

28. SOF bo letos potekal 11. in 12. aprila v Portorožu.

Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 10 % popust.

Slovenski oglaševalski festival bo potekal 11. in 12. aprila v Portorožu.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam