POMP Forum

Lepo vabljeni na letošnji POMP Forum – mednarodno konferenco o vsebinskem marketingu, ki bo v četrtek, 26. septembra v Klubu CD v Ljubljani. Konferenca POMP Forum je ena najstarejših, največjih in najstrokovnejših mednarodnih konferenc o vsebinskem marketingu na svetu. Vsako leto se na konferenci seznanimo z novimi trendi in atraktivnimi primeri s področja korporativnega komuniciranja, marketinga in odnosov z javnostmi. Člani DMS lahko izkoristite 20 % popust na kotizacijo – ob prijavi vpišete kodo: POMP20.

>> PREBERI VEČ

Letošnji POMP Forum bo potekal v četrtek, 26. septembra, v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani.
Spletni seminar Chinese mindset 3

Konfucijev inštitut Ekonomske Fakultete v Ljubljani vabi na spletni seminar z naslovom Chinese mindset 3. Na spletnem seminarju boste pridobili dodatno znanje s področja trženja kitajskim potrošnikom specializirano na področju digitalnega trženja. Seminar bo potekal v petek, 27. septembra, med 13:00 in 15:30. Predavateljica bo asistentka na Ekonomski Fakulteti Ding Zhonghui. Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 10 % popust.

>> PREBERI VEČ

Konferenca Prodaja in marketing na policah

Na konferenci v torek, 15. oktobra, boste dobili praktične nasvete za pospešitev rasti v 2020. Pripravili se boste tudi na morebitne zaostrene razmere. Bodite tudi vi med zmagovalci FMCG-ja, učite se iz primerov uspešnih. Konferenca je koristna za vse, ki si želijo, da jih negativni dogodki ne bi presenetili. Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 10 % popust.

>> PREBERI VEČ

Konferenca Prodaja in marketing na policah bo potekala v torek, 15. oktobra.
Maraton pozitivne psihologije

Četrti Maraton pozitivne psihologije v Ljubljano, natančneje v Cankarjev dom, prihaja 19. oktobra. Predavanja bodo pomagala odgovoriti na vprašanje: Kaj je to dobro življenje? Če hočete nekaj spremeniti, morate za to nekaj storiti, so prepričani organizatorji Maratona pozitivne psihologije. Člani DMS lahko izkoristite 30 % popust na pakete predavanj. Za vse informacije pišite na info@skupinaprimera.si, s pripisom, da ste člani DMS.

>> PREBERI VEČ

Maraton pozitivne psihologije v Ljubljano prihaja 19. oktobra.
Ecommerce day

Na konferenci Ecommerce Day 2019 bodo gostili vrhunske govorce s področja »Cross border growth«. Dogodek bo 14. novembra 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Glavna tema letošnje že 8. konference je 'Growth without limits', med drugim bodo pokrili teme: Data, Platform performance, Fulfillment & Payment, Cross-boarder Growth. Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 20 % popust. Ob nakupu uporabite kodo DMS20.

>> PREBERI VEČ

Ecommerce day bo 14. novembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
IEDC Seminarja

Poslovna šola Bled vabi na seminar o ustvarjanju vrednosti za vaše stranke Inspiring Leaders and Engaged Employees; Profitable Customer Relations, ki ga vodi dr. Juan Serrano. Seminar bo potekal 14. in 15. novembra na IEDC - Poslovni šoli Bled. Na seminarju se boste naučili upravljati in voditi interakcijo z vašimi strankami in zaposlenimi ter spoznali praktična orodja za ustvarjanje vrednosti. Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 20 % popust. Ob prijavi vpišite kodo INSPIRING20.

Prav tako IEDC vabi na dvodnevni seminar z naslovom Capitalizing on Creativity, ki ga vodi prof. Robert D. Austin (Ivey Business School, Kanada). V dveh dneh bodo udeleženci seminarja pridobili nova znanja za spodbujanje ustvarjalnosti v timih, vodenje kreativnih ljudi ter upravljanje inovacij. Seminar bo potekal 17. in 18. oktobra na IEDC. Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 20 % popust. Ob prijavi vpišite kodo CREATIVITY20.

IEDC v novembru pripravlja dva zanimiva seminarja.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam