inOrbit - konferenca digitalnega marketinga

Največja regionalna konferenca digitalnega marketinga inOrbit se bo odvijala 17. in 18. maja 2022 v Portorožu. Znanje bodo z vami delili priznani mednarodni strokovnjaki digitalnega marketinga.

Člani DMS prejmejo 20% popust na Early bird kotizacije ter posebno ponudbo za delavnico. Več o ugodnosti.
Dvodnevna inOrbit konferenca se bo odvijala 17. in 18. maja v Portorožu.
TEDxLjubljana

V Ljubljano se vrača spektakel TEDxLjubljana, letos na temo poguma in premagovanja strahov. Na norem sobotnem večeru, polnem zanimivih zgodb in pozitivne energije, bo enajst govornikov svetovnega kalibra z nami delilo ideje vredne širjenja.

Člani DMS lahko z ekskluzivno promocijsko kodo POGUM15 koristijo 15% popust na vstopnice za sobotni dogodek, ki bo 21. maja v Litostrojski Hali L56. Ob nakupu treh ali več vstopnic je popust 33%, nakup pa je mogoč le še do konca petka oziroma do razprodaje.
TEDxLjubljana bo potekal v soboto, 21. maja, v Ljubljani.
SOF - SLOVENSKI OGLAŠEVALSKI FESTIVAL

14. in 15. junij sta rezervirana za 31. SOF. Slovenski oglaševalski festival je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica. Letošnji slogan festivala je Komu zaupati v dobi digitalizacije.

Člani DMS kotizacijo za SOF prejmejo 10 % ugodneje.
31. SOF bo 14. in 15. junija 2022 v Portorožu.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam