S članstvo v DMS lahko poleg izobraževalnih dogodkov in aktivnosti Društva za marketing Slovenije izkoristite tudi številne druge ugodnosti in popuste. V marcu in aprilu lahko članske ugodnosti koristite: Digital Commerce Summit, DIMAQ izobraževanje in KIK - Konferenci internega komuniciranja.

DIGITAL COMMERCE SUMMIT '23

Regionalna konferenca o razvoju spletne prodaje. Na konferenci bodo gostil lokalne in mednarodne strokovnjake. Cena kotizacije je 350 € + DDV.

Članom DMS priznajo 20 % popust ob uporabi promocijske kode. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za Digital Commerce Summit".
Digital Commerce Summit se bo odvijal 23. marca v Ljubljani.

DIMAQ intenzivni program izobraževanja in certificiranja

Intenzivno izobraževanje, ki obsega podrobnejši pregled 12 področij digitalnega marketinga. To pomlad bo izobraževanje potekalo v hibridni obliki, v času od 6. do 18. aprila, od 9.00 do 16.00 ure na fizični lokaciji v Ljubljani, medtem, ko bosta delavnici na sporedu v ponedeljek 10. in 17. aprila. Izobraževanja vodi že ustaljena ekipa DIMAQ trenerjev, priznanih slovenskih strokovnjakov, ki na področju digitalnega marketinga delujejo in poučujejo že vrsto let. Katera področja digitalnega marketinga lahko osvojit, si oglejte v DIMAQ učnem načrtu.

Poleg rednega 20 % popusta na prijave, članom DMS priznajo še dodatni 10 % popust. Za več informacij nam pišite na info@dmslo.si.
DIMAQ izobraževanje bo potekalo med 6. in 18. aprilom.

KIK - Konferenca internega komuniciranja

Tretja Konferenca internega komuniciranja, kjer se bodo zbrali strokovnjaki in praktikanti internega komuniciranja. Predstavili bodo mednarodne trende v stroki in prisluhnili zglednim praksam internega komuniciranja v domačem okolju. Dotaknili se bodo poslovne sekcije in letos prvič HR sekcije, Zlata nit.

NAJBOLJŠI BRAND? DOBRI ODNOSI MED VAMI.

V podjetju, kjer so dobri odnosi, se employer branding izvaja skoraj sam od sebe. Vabljeni na druženje s strokovnjaki za interno komuniciranje, kadrovniki, managerji in marketingaši. Na Konferenci internega komuniciranja KIK 2023 bomo govorili o dobrih praksah internega komuniciranja, ki se nanašajo na najpomembnejšo temo, odnose med nami. Raziskava Zlata nit, ki sistematično meri kakovost odnosa na delovnem mestu, dokazuje, da družbe z visoko kakovostjo odnosov v povprečju dosegajo 9x višjo dodano vrednost na zaposlenega in 2x višji čisti dobiček.

Še en dodaten razlog, da pridete? Za članice in člani DMS so pripravili ugodnejšo kotizacijo.

Cena za člane DMS je 140 € + DDV. Člani DMS ob prijavi izberete ugodnejšo ponudbo in označite, da ste član Društva za marketing Slovenije.
KIK Konferenca internega komuniciranja bo 20. aprila, v Tehnološkem parku.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam