Članstvo v DMS vam poleg izobraževalnih dogodkov in aktivnosti Društva za marketing Slovenije prinaša tudi številne druge ugodnosti in popuste. V novembru 2023 lahko članske ugodnosti koristite na podelitvi SoMo Borac, PKP - Poslovni konferenci Portorož in KPM - Konferenci produktnega managementa.

SoMo Borac

SoMo Borac je regionalni dogodek, ki nagrajuje najboljše projekte digitalnega marketinga in medijev v regiji. Na enem mestu se zberejo najvplivnejši digitalni strokovnjaki iz korporacij, agencij, tehnoloških in zagonskih podjetij …  Letos se bo v sklopu podelitve nagrad prvič odvijala tudi celodnevna konferenca. Med prvimi govorci razkrivajo Vamanan Puvaneswaran, direktorja TikToka pri znani švicarski agenciji Monami. Vamanan bo delil svoje znanje o digitalnem marketingu in vse bolj popularnemu omrežju TikTok. Med govorci je tudi večkrat nagrajeni strokovnjak Dino Burbidge, ki ima izkušnje v kreativni industriji, torej vse od filmske, glasbene, oglaševalske, zunanje industrije in računalniških iger in mobilnih aplikacij. Na predavanju bo predstavil nagrajene DOOH (Digital Out of Home) projekte, ki so vredni ogleda.

Člani DMS lahko ob nakupu vstopnice uporabite promo kodo in prejmete 15 % popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za SoMo Borac".
11. podelitev nagrad SoMo Borac se bo odvijala 11. novembra 2023 v Zagrebu.

PKP - POSLOVNA KONFERENCA PORTOROŽ

PKP z naslovom Menedžer danes: kupce prepričajo inteligentni, trajnostni in učinkoviti bo potekala 14. in 15. novembra v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Spraševali se bomo ali umetna inteligenca ponuja vse odgovore? Kakšna je vloga človeške kreativnosti v tem novem svetu? Kako naj bo trajnost donosen posel, ne pa prisilen jopič?

Člani DMS lahko ob prijavi uveljavljate 10 % popust.
25. PKP (Poslovna konferenca Portorož) bo letos potekala 14. in 15. novembra v GH Bernardin v Portorožu.

KPM - Konferenca produktnega managementa

Za uspešen razvoj novih izdelkov je nujno dobro projektno sodelovanje različnih profilov − od razvojnikov, proizvodnje, marketingašev do prodajalcev. Na konferenci produktnega menedžmenta bomo na podlagi praktičnih primerov pokazali, kako razvijati produkte in storitve vse od nastanka idej do njihove realizacije ter lansiranja na trg ter izpostavili, kako ste skupaj v razvoju in dajanju novosti na trg lahko še uspešnejši.

Člani DMS lahko ob nakupu vstopnice uporabite promo kodo in prejmete 10 % popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za KPM".

Konferenca produktnega managementa bo potekala 22. novembra v Ljubljani.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam