Delavnice: Kje so vrhunski talenti in ambasadorji vašega podjetja?

Delavnice vodi Lazar Džamić, nekdanji vodja načrtovanja blagovnih znamk v Googlovem ZOO v Londonu, predavatelj na številnih priznanih poslovnih šolah (tudi LJUBLJANA MBA) ter eden izmed vodilnih marketinških svetovalcev in strategov za blagovne znamke in trženje v regiji.

16. maj 2024 I Od zaposlenih do zvestih ambasadorjev podjetja

Razvijte strategije, ki bodo vaše zaposlene spremenile v ambasadorje vaše blagovne znamke. Spoznajte, kako izboljšati notranjo in zunanjo komunikacijo ter ustvariti učinkovit proces uvajanja novih zaposlenih.

Članom DMS priznajo 10 % popust, v opombi pripišete, da ste člani DMS.
Delavnice bodo potekale od 14. do 16. maja na Ekonomski fakulteti.
Akademija digitalnega marketinga

Alumni Ekonomske fakultete vabi na Akademijo digitalnega marketinga, ki bo potekala od 21. do 23. maja in od 27. do 29. maja preko spleta.

Akademija digitalnega marketinga ponuja 6 modulov, ki ti bodo omogočili enkratno priložnost pridobivanja znanja s področja digitalnega marketinga iz prve roke največjih specialistov oglaševalskih agencij in marketinških strokovnjakov.

Bodi na tekočem s trendi oglaševanja na Googlu, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, YouTubu in TikToku. Spoznaj skrivnosti SEO optimizacije in postani viden na Googlu. Ker pa je e-mail še vedno št. 1 med orodji oglaševanja, bo seveda en modul namenjen tudi temu.

Članom DMS priznajo 15 % popust, v opombi pripišite, da ste člani DMS.
Akademija digitalnega marketinga - Alumni EF
Akademija bo potekala od 21. do 23. in od 27. do 30. maja online.
MQ konferenca

Letošnja MQ konferenca, z naslovom Veter inovativnosti v jadra voditeljstva, se bo odvijala 21. maja na Bledu. Na konferenci bodo gostili Jordi Diaza, poslovnega svetovalca in priznanega inovatorja na področju upravljanja poslovnih šol, prof. dr. Matejo Drnovšek, ki bo predstavila, kje je Slovenija po ugotovitvah World Economic Forum, Antona Papeža in Katarino Delor Papež, ki bosta v pogovoru s Petro Juvančič razkrivala, kako ustvarjati poslovne preboje. V predavanjih se bodo med drugim dotaknili razvoja talentov in izzivov ambicioznosti kot eni od ključnih vrednot voditeljstva.

Člani DMS se lahko konference udeležite 15 % ugodneje. V pripombi napišite, da ste član DMS.
MQ konferenca bo potekala 21. maja 2024 na Bledu.
Slovenski oglaševalski festival

6. in 7. junij sta rezervirana za 33. SOF - Slovenski oglaševalski festival, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica.

Člani DMS lahko izkoristijo 10 % popust. Popust se ne sešteva z ostalimi ugodnostmi in ne velja za študentske prijavnine.
33. SOF bo potekal 6. in 7. junija v Portorožu.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam