Članstvo v DMS vam poleg dogodkov in aktivnosti Društva za marketing Slovenije prinaša tudi številne druge ugodnosti in popuste. V oktobru in novembru lahko članske ugodnosti koristite na izobraževanjih:

Agile Slovenia – The Rising Decadence

Letos se bo odvijal že 10. konferenca Agile Slovenia. Znanih je že 7 nastopajočih, med njimi je tudi Maja Treven (SKB d. d.), ki bo govorila o agilnem marketingu. Konferenca, polna agilnega vzdušja in sodobnih tem, se bo odvijala med 25. in 28. oktobrom v Ljubljani (Hotel Exe Lev).

Članom DMS na nakup kotizacije za Agile Slovenia priznajo 10 % popust. Koda za popust: DMSLO.
Konferenca Agile Slovenia se bo odvijala med 25. in 28. oktobrom v Ljubljani.
DIMAQ intenzivni program izobraževanja in certificiranja

Intenzivno izobraževanje, ki obsega podrobnejši pregled 12 področij digitalnega marketinga. Pripravljen je v skladu z določili EQF ter usklajen z najvišjimi standardi mednarodnih določil izobraževanja. Program je primeren za vse, ki so aktivni na tem področju in si želijo svoje znanje nagraditi. Razpisani so različni termini v mesecu novembru, točne termine najdete TUKAJ. Celoten program si lahko pogledate TUKAJ.

Do 30. septembra 2022 lahko izkoristite 20 % popust na Early bird prijave. Članom DMS na prijavo priznajo še dodatni 10 % popust.

DIMAQ intenzivna izobraževanja se bodo odvijala v novembru.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam