Članstvo v DMS vam poleg izobraževalnih dogodkov in aktivnosti Društva za marketing Slovenije prinaša tudi številne druge ugodnosti in popuste. V februarju in marcu lahko članske ugodnosti koristite na konferencah: Sporto, ecommerce delavnici in Digital Commerce Summit.

SPORTO KONFERENCA - zimska izkušnja

Konferenca o marketingu in športu bo letos potekala 22. februarja v Planici. Program konference ponuja celovit vpogled v trende v industriji, študije primerov, razprave in poglobljene intervjuje.

Člani DMS lahko s promocijsko kodo koristite 10 % popust na kotizacijo. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za Sporto".
SPORTO konferenca bo 22. februarja v Planici.

Delavnica - Kako do konstantne ECOMMERCE RASTI?

Praktična štiri urna delavnica z Rokom Hrastnikom, ki ima za seboj uspešne ecommerce zgodbe z velikimi podjetji, kot so Studio Moderna, Sensilab in mnogo drugih. Sam pravi, da je ključ do ecommerce rasti premišljen model rasti, ki temelji na poglobljenem poznavanju ekonomike poslovanja in rasti. Redna cena znaša 119 €.

Člani DMS si vstopnico lahko zagotovijo 25 % ugodneje z uporabo promocijske kode. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za Delavnico z Rokom Hrastnikom".
Delavnica z Rokom Hrastnikom bo potekala v sredo, 1. marca, ob 16. uri v D'Place, WOOP BTC.

DIGITAL COMMERCE SUMMIT '23

Regionalna konferenca o razvoju spletne prodaje. Na konferenci bodo gostil lokalne in mednarodne strokovnjake. Do 15. februarja je cena ugodnejše kotizacije 310 €.

Članom DMS priznajo 20 % popust ob uporabi promocijske kode. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za Digital Commerce Summit".
Digital Commerce Summit se bo odvijal 23. marca v Ljubljani.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam