Članstvo v DMS poleg odličnih izobraževalnih dogodkov prinaša tudi dodatne ugodnosti. V aprilu 2024 lahko članske ugodnosti izkoristite na konferencah: inOrbit, DK festival, 10. dnevi prava zasebnosti in varovanja informacij ter Konferenca internega komuniciranja - KIK.

inOrbit

Največja evropska konferenca digitalnega marketinga, poslovanje in osebne rasti - inOrbit, bo potekala od 8. do 10. aprila 2024 v Portorožu. Odlična priložnost za nadgradnjo vaših znanj in odkrivanje trendov s pomočjo najboljših mednarodnih strokovnjakov.

Raziskovali bodo različne vsebinske sklope, vse od strategij in poglobljenih analiz do poslovne in osebnostne rasti. Dovolj časa pa bo tudi za mreženje s preostalimi strokovnjaki in udeleženci.

Članom DMS priznajo 10 % popust ob uporabi promocijske kode: DMS10.
inOrbit bo potekal med 8. in 10. aprilom v Portorožu.
Dani komunikacije

Hrvaši oglaševalski DK festival bo letos potekal od 11. do 14. aprila v Hotelu Lone v Rovinju. Gre za priznan dogodek, ki tri dni gosti priznane posameznike iz sveta komunikacij.

ZA ČLANE DMS: Ugodnejša kotizacija po ceni 434 € + DDV. Ob nakupu izberete ceno za partnerske organizacije.
Morda je ilustracija za: besedilo
Dani komunikacije bodo potekali od 11. do 14. aprila 2024.

10. Dnevi prava zasebnosti in varovanja informacij

Info hiša in Časnik Finance vas vabita na 10. dneve prava zasebnosti in varstva informacij, ki bodo 18. in 19. aprila na Ptuju. Konferenca je namenjena je pooblaščenim osebam za varstvo podatkov, strokovnjakom za zasebnost, vodjem in strokovnjakom s področja digitalnih rešitev, pravnikom, informatikom, torej vsem, ki delajo z osebnimi podatki.

ČLANI DMS: Lahko ob prijavi na dogodek koristite 10 % popust.
10. dnevi prava zasebnosti in varstva informacij bodo potekali 18. in 19. aprila na Ptuju.
Konferenca internega komuniciranja KIK

Konferenca internega komuniciranja KIK 2024, ki bo 23. aprila na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, bo letos pod drobnogled vzela dobre odnose za zdravo rast – podjetij in ljudi. Na KIK radar bodo postavili trende in informacije, pomembne za lažji in varnejši razvoj organizacij.  

Primeri, primeri, primeri

Središče konference so primeri iz prakse. O tem, kako uvajati ESG trajnostna načela, preobraziti podjetje iz proizvodnega v trženjsko, učinkovito izvajati znamčenje delodajalca – navznoter in navzven.

Novost: treningi

Letos oplemeniteni tudi s tremi treningi: pripovedovanja zgodb (storytellinga), samozavesti in karizmatičnega voditeljstva. Vabljeni, da si ogledate program in se prijavite na četrto KIK konferenco.

ZA ČLANE DMS: Ugodnejša kotizacija po ceni 160 € + DDV. Ob nakupu označite, da ste član Društva za marketing Slovenije.
Konferenca Internega Komuniciranja bo potekala 23. aprila 2024 na FDV.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam