Poleg odličnih izobraževalnih dogodkov in aktivnosti Društva za marketing Slovenije, vam članstvo v DMS prinaša tudi dodatne ugodnosti. V marcu in aprilu 2024 boste lahko članske ugodnosti izkoristili na programu Šola sodobnega vodenja, dogodku - Dan_d, Maratonu pozitivne psihologije, DK festivalu in Konferenci internega komuniciranja - KIK.

Šola sodobnega vodenja in komunikacije - Nadaljevalni program pet aktualnih vsebin za uspešno vodenje

Živimo v času intenzivnih sprememb, neverjetnega tehnološkega napredka, gospodarske negotovosti ter s tem povezanim delovanjem na različnih področjih. Kako v teh okoliščinah motivirati sebe in zaposlene? Kaj se dogaja z našim zaupanjem in zavzetostjo? Kako komuniciramo v zahtevnih situacijah in tudi na daljavo? Odgovore na vprašanja bodo odkrili v Šoli vodenja.

Izobraževanje je razdeljeno na 5 modulov, možna je prijava tudi na posamezen modul. Termin izvedbe: 20. in 27. marec ter 3., 10. in 17. april 2024.

Člani DMS lahko na prijavo izkoristite 15 % popust. Cena celotne šole je 1490 € + DDV. Cena posameznega modula je 380 € + DDV. >>> PRIJAVA.

Več informacij dobite na povezavi.

Dan_d - Dan družbenih omrežij in Dan vplivnostnega marketinga

Marketing Magazin v četrtek, 21. marca 2024, v Ljubljani organizira že tretji pregled trendov, novosti s področja družbenih omrežij in dela z vplivneži. Na dogodku bodo gostili več kot 20 tujih in domačih govorcev, ki učinkovito uporabljajo družbena omrežja podjetij iz različnih industrij. Med letošnjimi govorci so med drugim: Becca Genecov (direktorica družbenih omrežij pri Dallas Mavericks), Grace Andrews (direktorica marketinga The Diary of a CEO), Petra Parovel (SWY), Žan Žveplan (Outfit7), Noemi Žonta (potovalna vplivnica) ...

Celoten program si lahko pogledate TUKAJ.

Člani DMS si lahko vstopnico zagotovite po ugodnejši ceni 269 € + DDV. Redna cena je 299 € + DDV. Pri prijavi izberite kotizacijo za naročnike MM in v opombi napišite: Član DMS.
Dan_d bo potekal v četrtek, 21. marca 2024, v Cineplexxu Rudnik v Ljubljani.
Maraton pozitivne psihologije

Že šesti maraton pozitivne psihologije bo potekal v soboto, 16. marca, od 15.00 do 21.00 v Mestni hiši v Novi Gorici. Tokratni maraton je posvečen partnerskim odnosom in namenjen vsem, ki želite še dodatno izboljšati svoje odnose na katerikoli stopnji.

Za člane DMS so pripravili posebno ugodnost: 2+1. Ob nakupu dveh vstopnic, tretjo dobite brezplačno.

Program in vstopnice na voljo na povezavi TUKAJ.

Maraton pozitivne psihologije bo v soboto, 16. marca, v Novi Gorici.

Dani komunikacije

Hrvaši oglaševalski DK festival bo letos potekal od 11. do 14. aprila v Hotelu Lone v Rovinju. Gre za priznan dogodek, ki tri dni gosti priznane posameznike iz sveta komunikacij.

ZA ČLANE DMS: Ugodnejša kotizacija po ceni 434 € + DDV. Ob nakupu izberete ceno za partnerske organizacije.
Morda je ilustracija za: besedilo
Dani komunikacije bodo potekali od 11. do 14. aprila 2024.

Konferenca internega komuniciranja KIK

Konferenca internega komuniciranja KIK 2024, ki bo 23. aprila na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, bo letos pod drobnogled vzela dobre odnose za zdravo rast – podjetij in ljudi. Na KIK radar bodo postavili trende in informacije, pomembne za lažji in varnejši razvoj organizacij.  

Primeri, primeri, primeri

Središče konference so primeri iz prakse. O tem, kako uvajati ESG trajnostna načela, preobraziti podjetje iz proizvodnega v trženjsko, učinkovito izvajati znamčenje delodajalca – navznoter in navzven.

Novost: treningi

Letos oplemeniteni tudi s tremi treningi: pripovedovanja zgodb (storytellinga), samozavesti in karizmatičnega voditeljstva. Vabljeni, da si ogledate program in se prijavite na četrto KIK konferenco.

ZA ČLANE DMS: Ugodnejša kotizacija po ceni 160 € + DDV. Ob nakupu označite, da ste član Društva za marketing Slovenije.
Konferenca Internega Komuniciranja bo potekala 23. aprila 2024 na FDV.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam