InOrbit

InOrbit je največja konferenca digitalnega marketinga v regiji, kjer udeleženci dobijo nasvete o tem, kako izpopolniti svoj digitalni nastop, izboljšati poslovne rezultate in pospešiti rast podjetja.letos prinaša še več govorcev, predavanj in delavnic.Tokrat v ospredju ne bo samo digitalni marketing, ampak se bodo predavatelji dotaknili tudi širših tem, kot so osebna rast in razvoj ter zdravo in stabilno poslovanje.

Člani DMS ob nakupu All Access karte za konferenco prejmete še vstopnico za udeležbo na eni od delavnic. Ponudba je omejena.

>>PREBERI VEČ

InORBIT20 bo potekal med 18. in 20. marcem v Portorožu.
29. SOF

29. SOF bodo 2. in 3. aprila zaznamovali zanesljivi, smotrni in smiselni komunikacijski načini in prijemi, ki krepijo prepoznavnost in vlogo blagovnih znamk ter jim ustvarjajo dodano vrednost. Iskali bomo načine, kako ustvariti komunikacijski ekosistem, ki bo sprejemljiv in namenski za vse deležnike – oglaševalce, agencije, medije in tudi potrošnike. Gonilo rasti je komunikacija, ki znamkam daje namen ter z jasnim smislom in vrednotami ustvarja dodano vrednost. Dolgoročno uspešne bodo znamke, ki imajo jasen namen in cilj ter spoštujejo in izražajo prave vrednote.

Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 10 % popust.

>>PREBERI VEČ

29. SOF bo potekal 2. in 3. aprila v Portorožu.
NetPRO konferenca

Na največji poslovni in networking konferenci za mikro, mala in srednja podjetja v Sloveniji NetPRO bodo 3. aprila letos predstavili prihajajoče poslovne trende in povezovali poslovneže in podjetnike ter ustvarili nove poslovne priložnosti. Na konferenci se bodo zbrali direktorji, vodje in poslovni odločevalci mikro, malih in srednjih podjetij ter menedžerji iz najrazličnejših panog. Konferenca ponuja vsebinsko bogat program predavanj o poslovnih trendih s primeri dobrih podjetniških praks. Gostili bodo priznane govorce z bogatimi podjetniškimi in menedžerskimi izkušnjami. Organiziran bo tudi poslovni matchmaking za strateško vzpostavljanje novih poslovnih povezav.

Člani DMS lahko ob prijavi na konferenco izkoristite 30 % popust na redno kotizacijo.

>> PREBERI VEČ

Net PRO konferenca bo potekala 3. aprila v Hotelu Lev v Ljubljani.
2. POINT OUT Hekaton

Kako do rešitve za vaš marketinški izziv v enem dnevu? Pridružite se 2. POINT OUT Hekatonu, enodnevnemu marketinškemu hekatonu, ki bo potekal 7. aprila v Ljubljani. Ne glede na to, ali želite nadgraditi obstoječe digitalne projekte ali razviti popolnoma nove rešitve za vaše digitalno marketinške izzive - na POINTOUT Hekatonu lahko to storite v enem dnevu.

Podjetja,ki so člani DMS, lahko na kotizacijo koristijo 15 % popust. Več informacij o dogodku najdete na pointout.si/hekaton.

2. POINT OUT Hekaton bo potekal 7. aprila v Ljubljani.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam