KIK - Konferenca internega komuniciranja

Tretja Konferenca internega komuniciranja, kjer se bodo zbrali strokovnjaki in praktikanti internega komuniciranja. Predstavili bodo mednarodne trende v stroki in prisluhnili zglednim praksam internega komuniciranja v domačem okolju. Dotaknili se bodo poslovne sekcije in letos prvič HR sekcije, Zlata nit.

NAJBOLJŠI BRAND? DOBRI ODNOSI MED VAMI.

V podjetju, kjer so dobri odnosi, se employer branding izvaja skoraj sam od sebe. Vabljeni na druženje s strokovnjaki za interno komuniciranje, kadrovniki, managerji in marketingaši. Na Konferenci internega komuniciranja KIK 2023 bomo govorili o dobrih praksah internega komuniciranja, ki se nanašajo na najpomembnejšo temo, odnose med nami. Raziskava Zlata nit, ki sistematično meri kakovost odnosa na delovnem mestu, dokazuje, da družbe z visoko kakovostjo odnosov v povprečju dosegajo 9x višjo dodano vrednost na zaposlenega in 2x višji čisti dobiček.

Še en dodaten razlog, da pridete? Za članice in člani DMS so pripravili ugodnejšo kotizacijo.

Cena za člane DMS je 140 € + DDV. Člani DMS ob prijavi izberete ugodnejšo ponudbo in označite, da ste član Društva za marketing Slovenije.
KIK Konferenca internega komuniciranja bo 20. aprila, v Tehnološkem parku.

9. Dnevi prava zasebnosti in varovanja informacij

Konferenco, ki bo 20. in 21. april 2023 v Rimskih termah, organizira Info hiša v sodelovanju z Uradnim listom RS. Letošnja rdeča nit bo nova zakonodaja na področju prava zasebnosti in varovanja informacij z ZVOP-2 na čelu. Govorili bodo o tem, kaj se bo oziroma se je že spremenilo in kako ZVOP-2 dopolnjuje uveljavljeno prakso. Posvetili se bodo specifikam, ki so nove in zahtevajo drugačne pristope, kot smo jih poznali in izvajali do sedaj. Odkrito bodo izpostavili svoje dvome, priznali, česa še ne znamo. Delili bodo izkušnje in dobre prakse, ki so aplikativne tudi z dopolnitvijo zakonodaje, ki jo prinaša ZVOP-2. Nove tehnologije, nova tveganja, nove nevarnosti in nove priložnosti. Čaka nas polno izzivov in ravno zato razmišljamo o rešitvah in iščemo poti, po katerih bomo uresničili cilje svojih organizacij z vso skrbnostjo do zasebnosti posameznika.

Konferenca je namenjena tudi temu, da poleg predstavitve (dobrih) praks na področju varstva osebnih podatkov pripomoremo k reševanju izzivov, s katerimi se srečujete pri svojem delu, in vam dajo ustrezne informacije, ki jih boste lahko implementirali v vaši organizaciji. Podrobnosti o programu in predavateljih najdete tukaj.

Posebna ponudba za člane DMS so pripravili promocijsko kodo za 10% popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za Dneve prava zasebnosti in varovanja informacij".
Dnevi prava zasebnosti in varovanja informacij bodo potekali 20. in 21. aprila 2023 v Rimskih termah.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam