Program

Konferenca

Slovenska marketinška konferenca je osrednji marketinški dogodek v Sloveniji, na katerem se vsako leto zbere več kot 500 domačih in tujih marketingašev. Na konferenci zajamemo širok nabor tem iz sveta marketinga in je največje letno stičišče vseh, ki se ukvarjajo z marketingom v podjetjih in institucijah. Je dogodek, ki premika in povezuje stroko, ki podaja vedno nova in aktualna znanja s področja marketinga. Na konferenci stremimo k novostim in trendom, hkrati pa raziskujemo tudi, katera obstoječa orodja in aktivnosti še vedno odlično delujejo. Na konferenco vsako leto povabimo domače in tuje predavatelje, vrhunske strokovnjake na svojih področjih. V večernem delu prvega dne konference podelimo tudi nagrado marketinška odličnost leta.

Od leta 2001 konferenco skupaj organizirata Društvo za marketing Slovenije in časnik Finance. Konferenco izvedemo v zaključku meseca maja v GH Bernardin v Portorožu.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice