Program

Dogodek

Leto 1994 je zaznamovalo veliko pomembnih dogodkov. Dobili smo prvi brskalnik za internet, PlayStation je izdal prvo igralno konzolo, v Ljubljani pa je skupina nadobudnih študentov ustanovila Študentsko sekcijo Društva za marketing.

30 let! Toliko časa že deluje naša skupnost mladih marketinških navdušencev. Za nami so že tri desetletja ustvarjanja uspešnih projektov, novih poznanstev in prijateljstev.

Zato ob tej priložnosti pripravljamo nepozabno zabavo za vse generacije, kot se za tridesetko spodobi.

Letošnja 30. obletnica delovanja se bo odvijala v petek, 10. maja 2024, in prinaša prav poseben dogodek, ki bo svečano proslavil vse, ki so v 30 letih primaknili svoj kamenček k mozaiku Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. Čaka nas super druženje vseh 30 generacij sekcije na terasi Kristalne palače.

Če želite najnovejše informacije prejemati na vaš elektronski naslov, se lahko na obveščanje o dogodku prijavite TUKAJ. Veseli bomo, če povezavo delite tudi s preostalimi člani vaše generacije ŠSDMS-jevcev. Prijavo na dogodek boste prejeli na vaš e-naslov po prijavi.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam