Program

Dogodek

S člani DMS se bomo v četrtek, 9. novembra, odpravili na pot v Maribor.

Prva destinacija in postanek bo pri multidisciplinarnem kreativnem studiu Trampolin, ki ga vodijo večkrat nagrajeni strokovnjaki za znamčenje, komunikacijo, oblikovanje in tehnologijo. Čevljev vam ne bo treba sezuti, imajo namreč le dve pravili: skačite višje in se zabavajte.

Pot bomo nadaljevali do visokotehnološkega podjetja eVersum, ki se specializira v razvoju in proizvodnji električnih gospodarskih vozil in njihovih platform. Velik poudarek namenjajo preoblikovanju javnega prevoza in bolj zelenemu planetu. Eden od njihovih inovativnih proizvodov je turistični električni vlak eVersum eTrain, ki je namenjen prevozu oseb in turistov za ogled znamenitosti in mestnih središč. Potnikom ponuja prijetno in udobno vožnjo brez emisij in hrupa.

Nato bo sledil še obisk podjetja Marles, enega vodilnih proizvajalcev montažnih objektov v Sloveniji in mednarodno. Na obisku Marlesa nas bo sprejela Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga, ki trdno verjame v moč blagovne znamke. Izvedeli bomo več o znamčenju, imeli pa bomo tudi priložnost za ogled njihove vzorčne hiše.

Čas si bomo vzeli tudi za kosilo.

Za konec bomo obiskali našo zadnjo postojanko - Teto Frido. V Čokoladnem centru, kjer ustvarjajo naravne čokoladne kreacije in sladice, nam bodo povedali več o proizvodnji in čokoladi.

DMS na poti bo potekal v četrtek, 9. novembra. Odhod iz Ljubljane je predviden ob 11.00.

Vabljeni, da se nam pridružite, da skupaj pogloblje spoznamo odlična slovenska podjetja.

Pridružite se nam v četrtek, 9. novembra, na DMS na poti.

Prvotno načrtovani obisk podjetja Lumar smo zaradi neodložljivih obveznosti Lumarjeve ekipe prestavili na naslednjo priložnost.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice