Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

V času izrazite politične korektnosti se včasih zdi, kot da tekmujemo, kdo bo manj izstopal iz povprečnosti, saj vsako drugačnost takoj obsodimo. Zdi se, da ljudem manjka poguma, morda pa tudi želje in energije, da bi stopili iz vrste in naredili korak naprej ... Kako si kljub temu upati biti drugačen, povedati stvari na glas in biti pri tem še vedno spoštljiv?

Povprečne zgodbe so brez moči

V prvem delu članskega meetupa se bo Tadej Muršič pogovarjal s Tinetom Lugaričem (Trampolin) in Juretom Bračkom (NKBM).

Tine Lugarič je prehodil pot od kreativnega direktorja v največjih agencijah do lastnega multidisciplinarnega kreativnega studia, kjer lahko dela po svoje in drugače. Zaupal nam bo, kaj ga je gnalo na samostojno in drugačno pot, kaj vse je moral storiti za uspeh ter ali je izstop iz povprečja pri njem cilj ali sredstvo.

Jureta Bračka se spomnimo kot nagrajenega raziskovalnega novinarja, ki je dajal prednost dejstvom pred populizmom, potem pa je svojo vlogo zamenjal za korporativno in postal vodja marketinga in komuniciranja v Novi KBM. Dotaknil se bo nujnih pogojev za nastanek zgodb, ki se nas dotaknejo, vzrokov, zakaj se nas dotaknejo in moči, ki jo takšne zgodbe imajo.

Odgovornost za preboj

V drugem delu meetupa se bo Tanja Kavran pogovarjala z Barbaro Modic (Stars Adriatic) in Tilnom Keglom (Synthesia).

Barbara Modic je vrhunska medijska strokovnjakinja, ki se je posvetila popolnoma novi karierni usmeritvi in se vrnila nazaj v stroko z novo zgodbo. Skupaj se bomo poglobili v odnose med ljudmi, ki so vse bolj transakcijski, odsotnost čustev in odgovornosti za (svoja) dejanja.

Tilen Kegl je začel v startupih, nadaljeval s Kickstarter zgodbo, ki ga je uspel pripeljati v Slovenijo, nato dve leti šprintal v prvem avstrijskem samorogu, zdaj pa se posveča startup zgodbi, povezani z umetno inteligenco. Na podlagi njegovih bogatih izkušenj bomo odkrivali "tisto nekaj", kar prinese preboj, premakne posameznike, še posebej mlade.

Pridružite se nam na članskem meetupu v Mariboru v ponedeljek, 12. februarja, ob 17.00 v Sodnem stolpu (Pristan 8, 2000 Maribor).
Pridružite se nam na Članskem meetupu v Mariboru v ponedeljek, 12. februarja, ob 17.00 v Sodnem stolpu.

Udeležba na članskem meetupu prinaša 10 točk za DMS certifikat znanja.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam