Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

Vabimo vas na prvi marketinški zajtrk po poletnem odmoru, kjer bomo gostili Boštjana Jerončiča, direktorja podjetja Incom. Incom velja za eno najbolj uspešnih velikih živilskih visokotehnoloških podjetij v Sloveniji, ki je na trgu že vse od leta 1989. Trenutno izvažajo v kar 43 držav.

Boštjan Jerončič se je na začetku svoje karierne poti osredotočal na usklajevanje zakonodaje, kar je bila odlična popotnica za nadaljnjo kariero. Preselil se je v gospodarstvo in leta 2013 postal direktor podjetja Incom, kjer je bil odgovoren za vodenje mednarodnega podjetja. Med 43 državami, kamor izvažajo je celotna Evropa, Izrael, Vietnam, Kitajska, Avstralija in tudi ZDA.

Pohvalijo se lahko tudi s kar nekaj lastnimi blagovnimi znamkami, kot so Leone, ALive!, različnimi licencami in Jamaica. Na dan pridelajo več kot 2,5 milijonov kosov sladoleda in preko 120 ton sladoledne mase. Prejeli so številne certifikate in nagrade. V zadnjem času se zelo intenzivno posvečajo tudi izdelavi lastne čokolade.

Njihova vizija je sladka. Želijo navduševati z najbolj inovativnim sladoledom in nepremagljivo odličnimi izdelki, promovirati ustvarjalnost in dober okus ter širiti moč optimizma.

Septembrski marketinški zajtrk bo v torek, 20. septembra, ob 8:00 v Kavarni Sputnik (Tržaška cesta 128, Ljubljana). Pol ure bomo namenili druženju ob jutranji kavi, s pogovorom z gostom začnemo ob 8:30.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice