Program

Dogodek

Tokratni marketinški "zajtrk" bo zaradi aktualne situacije nekoliko drugačen in bo potekal virtualno. V našo družbo smo povabili Vesno Šiftar (Publicis Groupe), ki že vrsto let gradi uspešno mednarodno kariero. Naša gostja trenutno zaseda mesto Senior Vice-President pri Publicis Groupe, med njenimi naročniki pa so nekatera največja svetovna podjetja. V tem obdobju skrbi za implementacijo novih strateških področij v novoustanovljeni Samsung Global Publicis Team.

Od leta 2011 je managersko kariero gradila v agenciji Leo Burnett. Znotraj Leo Burnetta je napredovala od pozicije Regional Account Head, Wider Europe v Avstriji, v tem obdobju dobila tri kanske leve, do pozicije Global Board Account Director v Londonu do pozicije Vice-President, Global Account Director v Chicagu.

Prosti čas izkorišča za potapljanje. Žene jo radovednost, verjame pa v to, da je treba pridobljeno znanje nenehno deliti znotraj ekip, zato je že nekaj let odlična mentorica.

O čem bomo govorili?
  • Kakšni so bili zadnji meseci na poziciji naše gostje?
  • Kako so globalne blagovne znamke spreminjale svojo ponudbo?
  • Kako so globalni naročniki komunicirali z uporabniki – kaj so bile glavne spremembe?
  • Kako so se v primerjavi z lanskim letom spremenili proračuni in kakšni bodo v naslednjem letu?
  • Kaj prihodnost prinaša za marketing?
  • Kako lahko slovenski marketingaš zgradi mednarodno kariero?
Novembrski marketinški "zajtrk" bo v četrtek, 19. novembra, ob 15:00.

Marketinški zajtrki so dogodki, na katerih želimo s člani DMS navdihujoče začeti dan. Jutro začnemo z neformalnim druženjem ob rogljičku in kavi, nadaljujemo z vodenim pogovorom z navdihujočo osebo iz slovenske marketinške in poslovne javnosti, po pogovoru pa v sproščenem vzdušju delimo dobre prakse in misli. Tokrat bo marketinški zajtrk samo za našo gostjo, ki živi in dela v ZDA.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice