Program

Izobraževanje
▪ Brezplačno za člane, ki so izbrali PRO in NEOMEJENI paket.
▪ Za nečlane znaša cena izobraževanja 250 € + DDV.

Kako vpeljati navade, ki dvignejo zadovoljstvo in produktivnost zaposlenih?

Visoka produktivnost posameznikov in ekip je nekaj, kar si nas večina želi izboljšati, pa nam pogosto ne uspeva. Kar 90 % ekip namreč ne dosega svojih prioritetnih ciljev. Poleg tega 70 % change management iniciativ v podjetjih ne uspe. Način, ki vodi ven iz začarane luknje razvoja ljudi, presega "noter & ven" princip izobraževalnih delavnic, katerih vsebina se v 75 % primerov pozabi v 6 dneh. Dokazano je, da se visoko učinkoviti posamezniki in timi od povprečnih ne razlikujejo toliko po znanju in sposobnostih, pač pa po svojih navadah. Veste, katerih 5 navad prispeva, da so ljudje v timu bolj zadovoljni in obenem bolj produktivni?

Na delavnici nam bo Katarina Veselko, Chief Impact Officer pri podjetju e2grow predstavila, kako lahko vsak posameznik v timu prispeva svoj maksimum. e2grow je v okviru programa High Performing Teams metodološko prepoznal 5 takih navad, katerih vpeljava in prakticiranje znanstveno in izkustveno potrjuje dvig učinkovitosti ekip. Pokrili bomo naslednje sklope:

  • Predstavitev 5 navad uspešnih timov,
  • Formiranje navad,
  • Predstavitev tedenskega cikla uspešne rasti.

Na delavnici bomo osvojili dve tedenski rutini, ki dvigneta osebno produktivnost in zadovoljstvo pri delu. Čaka nas zanimiva in uporabna delavnica namenjena vsem, ki si želijo dvigniti produktivnost v svojih ekipah.

Katarina usmerja delo mednarodni skupini 140 coachev, ob enem pa je tudi psihologinja, nosilka licenc za izvajanje krepitve poguma Dare to Lead, Daring Way in Rising Strong (dr. Brené Brown), nosilka mednarodnih certifikatov NLP (nevrolingvistično programiranje) Praktik in Mojster Praktik in ICF (International Coaching Federation) certifikata NLP Coach, transakcijska analitičarka svetovalka, ter certifikata za integrativno uporabo psihodrame in transakcijske analize.

Vabljeni, da se nam pridružite v torek, 10. januarja, ob 14. uri (GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana, dvorana A).

▪ DATUM: 10. januar 2023
▪ TRAJANJE: 14.00-18.00
▪ LOKACIJA: GZS, Dimičeva ulica 13

Na poglobljenih 4-urnih delavnicah Treninga strateških veščin se udeleženci urijo v konkretnih veščinah, spoznavajo strategije, orodja, modele, ki jim bodo v pomoč pri delu. Delavnice pripravljajo izkušeni strokovnjaki na svojih področjih, ki jih odlikujejo odlične predavateljske, mentorske in svetovalne sposobnosti.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice