Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

Marketinške tehnologije oziroma t. i. “MarTech” orodja uporabljamo za zbiranje in analiziranje podatkov o naših strankah, nagovarjanje posameznih segmentov ciljnih publik in avtomatiziranje ponavljajočih se nalog. Ker nam pomagajo pri razumevanju (potencialnega) kupca in komuniciranju z njim, spadajo v domeno marketinga. Ko so leta 2011 začeli spremljati MarTech index, so našteli 150 različnih rešitev, v letu 2022 so jih našteli že skoraj 10.000 (2022 Marketing Technology Landscape).

Tudi zaradi neverjetne rasti in razvoja se nam pri orodjih marketinške avtomatizacije in CRM sistemih zastavlja veliko vprašanj – ali znamo sisteme dovolj dobro izkoristiti, kako dobro uporabljamo avtomatizacijo, ki je že v imenu glavni adut in veliko obljubo, ali znamo znotraj platform zastaviti prave poslovne cilje, kdo upravlja MA sisteme in podobno.

Zato bomo na tokratnem dogodku B2B središča govorili o izzivih, s katerimi se soočamo v praksi:

  • Tehnoloških izzivih: izbira platform, 'lastništvo' projekta, implementacija, povezovanje z drugimi sistemi …
  • Poslovnih izzivih: postavljanje pravih ciljev ...
  • Kadrovskih izzivih: kdo se v podjetju ukvarja z MA/CRM? Kakšno znanje in kompetence so potrebne? Je to samostojna funkcija?

O teh izzivih se bomo pogovarjali z izvrstnimi strokovnjakinjami Jernejo Faletič iz Triglav Skladov, Jasno Suhadolc iz agencije Actuado in Petro Oseli iz podjetja Arhea. Predstavili bomo tudi rezultate IAB MarTech raziskave, v kateri so ugotavljali razširjenost uporabe MarTech orodij v slovenskih podjetjih.

Kljub temu da gre za srečanje B2B središča, se z enakimi izzivi soočajo tudi v B2C segmentu, zato na dogodek vabimo vse, ki imate vprašanja s področja marketinških tehnologij, predvsem upravljanja marketinške avtomatizacije in CRM sistemov.

Dobrodošli na srečanju B2B središča, ki bo potekalo 21. novembra ob 16. uri v Triglav Lab-u na Dunajski 20.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice