Akademijo za mlade marketinške talente vsako leto soustvarjajo zanimivi, ambiciozni posamezniki, ki vedno znova dokazujejo željo, da z novimi znanji napredujejo v svojih marketinških karierah. Na uvodnem srečanju so udeleženci debatirali z izvršno direktorico marketinga v podjetju Mercator Viktorijo Radojević, v nadaljevanju meseca marca pa so se izobraževali na Marketing TOPX-u, kjer je Petra Oseli (Arhea) skupaj z gostoma predavala o eni najpomembnejših marketinških tem - zagotavljanju celovite izkušnje strank. Do konca leta poleg ekskluzivnih delavnic udeležence čaka še sedem modulov Marketing TOPX izobraževanj. "Izobraževalni program Akademije je zastavljen tako, da mladim marketinškim talentom, ki že delujejo na področjih marketinga, komunikacije, odnosov z javnostmi in prodaje, pomaga napredovati v karieri in prevzeti vodstvene položaje," poudarja izvršna direktorica DMS Tanja Kavran.

Poleg izobraževanj pomemben del Akademije za mlade marketinške talente predstavlja tudi druženje. Udeleženci akademije so se ob koncu marca družili na kuharski delavnici v Kavalovi restavraciji Paviljon. Skupine so se pridno lotile doseganja enega samega cilja - iz različnih sestavin in receptov sestaviti svojo kreativno jed. Priznati moramo, da jim je naloga ob obilici smeha in sodelovanja zares odlično uspela in vsi so domov odšli dobre volje, z diplomami za dokazano kreativnost ter predvsem zelo siti.

Kuharska delavnica četrte generacije Akademije za mlade marketinške talente.

Kaj čaka marketinške talente v prihajajočih mesecih? Aprilsko Marketing TOPX izobraževanje bo vodila Jasna Suhadolc (Actuado), ki bo predavala o sodobnih marketinških orodjih za doseganje odličnih rezultatov. Na majskem TOPX-u se bodo z Denisom Oštirjem (Gorenje) poglobili v svet vsebinskega marketinga, še prej pa jih čakata dve delavnici poslovnega nastopanja. Potem pa bo kmalu prišel mesec junij in z njim intenzivna dvodnevna delavnica na Bledu ...

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam